Fujitsu szerver
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info(kukac)szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

Fujitsu szerver

Az Oracle a Fujitsu-val karöltve az első negyedév végén bevezette az új SPARC T5, SPARC M5 és SPARC M10 szervereket. A Fujitsu által gyártott és fejlesztett SPARC M10 termékcsalád a legújabb generációs SPARC 64X processzorokat használja. A Fujitsu SPARC M10 egyszerre hasznosítja az Oracle Solaris operációs rendszer, adatbázis- és alkalmazásszoftver technológiákkal kapcsolatos tapasztalatait és a Fujitsu SPARC processzorok, szuperszámítástechnika és kritikus technológiák terén felhalmozott szakértelmét. Az új szerverek a Fujitsu és az Oracle logóját is magukon hordozzák.

A felhasználóknak kínált előnyök

A Fujitsu SPARC M10 az alábbi területeken kínál előnyöket a felhasználóknak:

  • Megnövelt teljesítmény a Big Data kihívásainak kezeléséhez
  • Nagyobb kapacitás -...

A Fujitsu bemutatta a kis- és középvállalkozásoknak szánt fürtszerverüket, a Fujitsu PRIMERGY CX420 S1 modellt és a kapcsolódó Fujitsu PRIMERGY CX272 S1 szervernode-ot. A CX420 S1 dupla csomópontú cluster szerver és a Microsoft Windows Server 2012 operációs rendszer tökéletesen biztosítják az adatok és alkalmazások magas szintű rendelkezésre állását. Mindez egy 2U méretű rack-ben, amely két szervercsomópontot, akár 12 megosztott, üzem közben cserélhető meghajtót, valamint megosztott tápellátást és hűtést tartalmaz, ezáltal csökkenti a tőkebefektetést.

A PRIMERGY CX420 S1 kétnode-os fürtszerver platform, ami annyit jelent, hogy két különálló PRIMERGY CX272 S1 szervernode működik egymás mellett egy egységen belül. A rendszer lehetővé teszi a fürtözés minden eddiginél...

Az IT-infrastruktúra terén a kis- és középvállalatok ritkán terveznek virtualizációt, pedig ez egyértelmű előnyöket kínál, legfőképpen az ár/teljesítmény arány és a rugalmasság terén.
A Fujitsu kínálatán belül a vShape megoldások készülnek kifejezetten a KKV-célcsoport számára. Ezek a megoldások tartalmazzák: a VMware virtualizációs szoftvereit, a Brocade nagy teljesítményű hálózati komponenseit és a Fujitsu adatközpont-szintű hardvereit.

A versenytársak szervervirtualizációs megoldásai többnyire túl nagy terhet jelentenek a vállalkozások költségvetésére nézve, vagy ritka komponenseket használnak. Ebben a piaci szegmensben is életképes megoldások biztosítása érdekében a Fujitsu a KKV-célcsoport szükségleteit szem előtt tartva tervezte meg vShape...

A PC Pro tesztelte a belépő szintű Fujitsu ETERNUS CS800 S3 tárolót, amely „a felhasznált tárkapacitást jelentősen csökkentő, kedvező ár-érték arányú, könnyen kezelhető eszköz”.
Az ETERNUS CS800 S3 lemezes mentésre optimalizált adatbiztonsági célgép. Piacvezető deduplikációs technológiájával akár 95%-kal is csökkentheti az igényelt tárkapacitást és ezen keresztül az adattárolás költségét. Replikációs funkcióval védi az adatokat a katasztrófa ellen. Integrált és optimalizált célgépként az ETERNUS CS800 jóval könnyebben kezelhető, hatékonyabban működik és jobb deduplikációs eredményeket produkál, mint a normál lemezes rendszerekkel együtt használt, tisztán szoftveres megoldások.

Az értékelés főbb megállapításai:
Az Eternus CS800 fontos jellemzője,...

A Fujitsu bemutatta a PRIMERGY toronyszerver-család két új tagját, a PRIMERGY TX150 S8-at és a PRIMERGY TX200 S7-et. Tökéletes választás az ár/teljesítmény arányt fontos szempontként kezelő KKV ügyfelek és virtualizált környezetek számára. Versenyképes áron javítják a működési hatékonyságot. Kiváló bővíthetőségük, rendelkezésre állásuk és energiahatékonyságuk hozzáadott értéket teremt az infrastruktúrában. A szerverek az Intel legújabb Xeon E5-1400 (PRIMERGY TX150 S8) és E5-2400 processzorcsaládjával dolgoznak. A PRIMERGY TX150 esetében ez platformfrissítést és új piaci pozicionálást is jelent.

Primergy TX150 S8
KKV-k, fiókirodák vagy virtualizált környezetek számára az egyik legjobb megoldás, ahol a fő hangsúly a bővíthetőségen és a rendelkezésre álláson...

Változóban van az informatika szerepe. Az új technológiák át fogják formálni életünket. Meg fog változni például az üzleti működés módja. Ehhez pedig össze kell hangolni egymással az informatikát és az üzleti folyamatokat. A fenti követelmények teljesítésének ideális módja, ha a teljes IT-infrastruktúrát átformáljuk és dinamikussá tesszük. Az infrastruktúrán belül pedig az adatközpont a legkritikusabb pont. Az adatközpont sikeres átalakítása, a megfelelő fejlesztési útvonal kiválasztása és az optimalizálás leghatásosabb elemeinek azonosítása elengedhetetlen minden olyan vállalat számára, amely szeretné megőrizni versenyképességét. Mivel nincs két egyforma vállalati IT-infrastruktúra, az adatközpont átalakítását is hozzá kell igazítani az adott céges...

Az új Intel-alapú, kétfoglalatos Fujitsu PRIMERGY szerverekben a skálázhatóság, a teljesítmény és a költséghatékonyság ideális kombinációja ölt testet. A nagyvállalati adatközpontoknak, középvállalatoknak és fiókirodáknak szánt rendszerek hatékony számítási teljesítményt nyújtanak a mainstream üzleti alkalmazások, a szerver- és tárolóvirtualizáció, a privátfelhő-architektúrák, a virtuális kliensekre épülő számítástechnika és a nagy teljesítményű használati forgatókönyvek támogatására.

A kétfoglalatos Fujitsu PRIMERGY torony- és rack-szerverek új generációja több olyan fejlesztést és innovációt is kínál, amelyek célzottabban kielégítik az egyedi felhasználói igényeket. A fejlesztések különösen az alábbi három területen szembetűnőek:

  • Az...

Virtualizációs erőgép - 2U méretben
A PRIMERGY RX rackszerver-család tökéletes platform a jelen és a következő tíz év üzleti folyamatait támogató dinamikus infrastruktúrák kiépítéséhez. A szabványos Primergy rack szerverek a funkcionális szempontból fontos alapjellemzőkkel állítják a középpontba az energiahatékonyságot, a megbízhatóságot, a virtualizációs képességeket, az egyszerű üzemeltetést és karbantartást, és a jövőbeni igények rugalmas kiszolgálását. Ennek köszönhetően maximálisan kielégítik az az ügyfelek költséghatékonyságbeli elvárásait. Optimális üzemeltetési költségük és hosszú távú használhatóságuk megfelel az IT-minőség terén támasztott igényeknek.

A 2U magas RX300 S6 rack szervert virtualizációs célokra optimalizálták. Nagy és...

Belépő a szerverek világába
A PRIMERGY TX100 S1 belépő szintet jelent a szerverek világába. Tökéletes rendszer az IT infrastruktúrákat központosítani kívánó kkv-k részére, melyhez nagyszerű ár-érték arányt nyújt. A TX100 S1 ráadásul nagyon csendes és energiahatékony, így akár irodai környezetekbe is telepíthető. 85% hatékonyságú tápegysége minimalizálja a költségeket és a káros környezeti hatásokat. A 24/7 megbízhatóságról és az adatvédelemről ECC memóriavédelem és RAID lemeztükrözés gondoskodik. Végső érv mellette, hogy a TX100 S1 olyan Intel processzorokkal szerelhető fel, amelyek kimondottan a kkv-k igényeihez lettek kialakítva.

Tulajdonságok Előnyök Nagyszerű teljesítmény-ár arány Az Intel Xeon processzoral a PRIMERGY...

Megérkezett az új RX100 S7-es rack szerver. A Primergy 1U magas sorozatának új darabja számos újdonságot vonultat fel. Az Intel Xeon E3-as sorozatú processzorai kerültek bele. Redundáns tápokkal rendelhető, valamint SATA vagy SAS HDD-k választhatóak hozzá.

Ideális megoldás webszervernek, fájlszervernek és virtualizációs megoldásokhoz.

Moduláris táp megoldása és egyszerű kezelhetősége kiemelkedik a belépő rack szerverek közül.

Az ETERNUS CS800 egy funkciógazdag deduplikációs adatmentési eszköz, amely egyszerű és megfizethető megoldást jelent azoknak az ügyfeleknek, ahol a mentési stratégia központi eleme az adatvédelemnek. A fejlett deduplikációs technológia akár 90%-kal is csökkentheti a lemezes mentés tipikus kapacitásigényeit. Az ETERNUS CS800 deduplikációs megoldás segítségével a jellegzetes hálózati sávszélességi igények akár a huszadára is csökkenthetők. Az ETERNUS CS800 támogatja a Symantec OpenStorage és Direct Tape Creation megoldásokat is.

Az üzem közben cserélhető (hot plug), redundáns komponenseknek köszönhetően az új TX300 S6 maximális rendelkezésre állást és  bővíthetőséget biztosít. Nagy teljesítményéről az Intel ágazatvezető Xeon 5600 sorozatú processzorai gondoskodnak. Az új PRIMERGY dizájn emellett nyolcportos SAS 2.0 vezérlőt és gyors PCIe Gen2 csatlakozókat tartalmaz.

A folyamatos működést moduláris RAID, redundáns Dual LAN jellemzők, továbbá (opcionális) redundáns, üzem közben cserélhető tápegységek és ventilátorok támogatják. A méhsejt-szerkezetet utánzó „Cool-safe" hűtés csúcsterhelés idején is optimális hőmérsékletet tart, hozzájárulva ezzel a rendszer hosszú élettartamához. A teljesítményt és az energiahatékonyságot fokozzák a 92%-os hatásfokú tápegység, a szinte teljesen...

A PRIMERGY BX pengeszerverekhez teljes körűen integrált virtuális tárolómegoldást (virtual storage appliance) is kínálunk. Ez a megoldás (PRIMERGY VSX960) egy telepített hypervisorral ellátott tárolófelügyeleti pengéből, a NetApp Data ONTAP-vTM szoftveréből és egy osztott tárkapacitást nyújtó SX960 S1 tárolópengéből áll.

A PRIMERGY VSX960 osztott tárkapacitást biztosít az összes alkalmazáspengének, és a PRIMERGY BX pengeszerver felügyeleti állomásaként működik. Ennél a megoldásnál egyetlen szerverpenge veszi át az intelligens tárolóirányítást. Ez a tárolófelügyeleti penge egy tükrözött, hot-plug SAS HDD-kkel ellátott PRIMERGY BX920 S2 szerveren futtatja a ServerView-t és a Data ONTAP-vTM alkalmazást. A virtuális tárolómegoldás teljesen beépül a ServerView...

Már letölthető az ETERNUS DX60/DX80/DX90 teljesítménykalauz (performance guide) nyolcadik kiadása.

A dokumentum a tárolórendszerek belső struktúrájának ismertetésével fokozza a használat hatékonyságát. Elsősorban a kritikus rendszerek adatbázis-szervereiért felelős rendszermérnököknek készült. Emellett más nagy teljesítményű rendszerek tervezéséhez is hasznos tippekkel szolgál.

Dave Mitchell a Fujitsu PRIMERGY BX400 szervert tesztelte az IT PRO számára.
Íme egy rövid összefoglaló megállapításairól:

BX400 S1 azokat a KKV-ket és távoli irodákat veszi célba, amelyek egyetlen, kis karbantartásigényű, könnyen telepíthető és üzemeltethető rendszerrel szeretnének kielégíteni minden IT szolgáltatási igényt. Rendkívül jól bővíthető és külön hűtés és klíma nélkül is működőképes a normál irodai környezetben. Zajszintje rendkívül alacsony, így ideális irodai felhasználásra... Energiafogyasztása is csekély: méréseink szerint a két tápegységgel ellátott ház teljesítményfelvétele mindössze 136 W. A rendszer távfelügyelete a HP-megoldásokéval vetekszik – a Fujitsu ServerView Dashboard közvetlen webes hozzáférést nyújt a házhoz, a...

A PRIMERGY MX130 S1 mikroszerver pontosan az a rendszer, amire a mikrovállalkozásoknak szükségük van. Stabil platform a nyomtatási, fájl- vagy webszolgáltatások támogatására. Kedvező áron nyújtott szerverszintű megbízhatósággal és hatékonysággal növeli a vállalat lehetőségeit. A 85% hatásfokú tápegység révén üzemeltetési költsége és környezetterhelése is mikrocégekre szabott. Ha Ön eddig bonyolult, helyigényes gépnek tartotta a szervereket, ideje felülvizsgálnia nézeteit.

Az MX130 S1 függőlegesen is elhelyezhető, klasszikus asztali házban foglal helyet. Legfőbb előnye talán mégis a halk futás: szinte észrevétlenül működik a háttérben.
PRIMERGY MX130 S1 – mikroszerver a makro-eredmények eléréséhez

Főbb jellemzők Előnyök ECC...

A Fujitsu új blade szerver rendszert mutatott be, amely kifejezetten az olyan kis- és középszegmensbe tartozó vállalkozásokat célozza, amelyek méretezhető, hatékony működésre és a kiszolgálói funkciók összevonására törekednek: a PRIMERGY BX400 a hasonló  rendszereknél még soha nem látott kompakt méretben kombinálja a PRIMERGY BX900 rugalmasságát és teljesítményét. Számos vállalatnál nem csupán az informatikai költségvetés, hanem a rendelkezésre álló hely mérete is korlátozott - e szűk keresztmetszetekre most már megoldást jelenthet a BX400. Ez a kompakt megoldás egy teljes adatközpont infrastruktúráját kínálja, ugyanakkor kényelmesen elfér egy asztal alatt.

Számos vállalatnál nem csupán az informatikai költségvetés, hanem a rendelkezésre álló hely mérete is...

A világ adatközpontjaiba egyre inkább olyan platform-szintű megoldásokat keresnek, amelyeknek minimális a költségvonzatuk, telepítésük és üzemeltetésük pedig egyszerű. A PRIMERGY RX100 S6 megfelelő válasz erre az igényre.

Az RX100 S6 technikai újdonságai teljesítik az üzleti alkalmazások elvárásait - 3400-as sorozatú négy és kétmagos Intel® Xeon® processzor család , az integrált RAID 0/1/5/6 és az akár 32 GB memória szint érhető el.. Egyesíti az alacsony árú SATA vagy SAS/SSD lemeztechnológiát helytakarékos 1U méretével. Az integrált hálózati és menedzsment funkciók, valamint a legújabb energiatakarékos megoldások révén a rendszer megfelelő választás a korlátozott költségvetésű ügyfeleink infrastruktúráinak kiépítéséhez.