Lenovo szerver
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info(kukac)szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

Lenovo szerver

Néhány évvel ezelőtt a Lenovo sikerrel hagyta le két versenytársát a PC piacon, most pedig arra készülnek, hogy a szerverekkel is hasonlót hajtsanak végre: újonnan megalakult Adatközponti Csoportjukba egyre több pénzt és erőforrást pumpálnak, új fejlesztéseket indítanak be és szaporodnak a stratégiai partnerségek is.

A Lenovo jelenleg a világ harmadik legnagyobb szervergyártója, ezen pedig úgy próbálnak segíteni, hogy termékkínálatukat változatosabbá teszik. Új ajánlataik között olyan hiperkonvergens rendszerek kapnak helyet, mint a Converged HX szerverek, amelyek a Nutanix szoftverein futnak. Ezek az integrált szerverek közös tárhelyet és számítási erőforrásokat használnak, amelyek egy virtualizált környezetben oszthatóak el.

Szervereket építenek a hyperscale környezetek...

A Lenovo, az IBM teljes szerverrészlegének megvásárlásával átvette a saját neve alá az IBM szerver típusokat. De emellett saját szerver gépeik is vannak. Torony kivitelből a legnépszerűbb a kisvállalatoknak szánt TS140-es kiszolgáló, rack szerver megoldásból pedig az RS140-es szerver. A gyártó szerverei rendkívül energia hatékonyak, köszönhetően az alacsony fogyasztású és magas hatásfokú komponenseknek. Az említett kiszolgálókra a gyártó 3év helyszíni garanciát biztosít.

A Lenovo egy kínai cég, mely a közelmúltban vásárolta fel az IBM számítógépes részlegét, és amely vállalat többek közt asztali számítógépek, notebookok, szerverek és újabban már okos telefonok és tabletek gyártásával foglalkozik. A 200 ezer alkalmazottal rendelkező Lenovo 15,5 százalékos...

A Lenovo, az IBM teljes x86 szerverrészlegének megvásárlásával átvette a saját neve alá az IBM szerver típusokat. De emellett saját szerver gépeik is vannak. Torony szerverből a legnépszerűbb a kisvállalatoknak szánt TS140-es kiszolgáló, rack megoldásból pedig az RS140-es szerver. A gyártó szerverei rendkívül energia hatékonyak, köszönhetően az alacsony fogyasztású és magas hatásfokú komponenseknek. Az említett kiszolgálókra a gyártó 3év helyszíni garanciát biztosít.

A Lenovo Group Ltd, a világvezető személyi számítógép gyártója. Az eladott darabszámokat illetően a 2012-es évben maga mögé utasította a korábbi világelső HP-t. A vállalatot 1984-ben alapította egy 11 tervezőmérnökből álló csapatot, de a tőzsdén csak 1988-ban jelent meg Hongkongi székhellyel....