Új Fujitsu Primergy generáció
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info(kukac)szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

Új Fujitsu Primergy generáció

Az új Intel-alapú, kétfoglalatos Fujitsu PRIMERGY szerverekben a skálázhatóság, a teljesítmény és a költséghatékonyság ideális kombinációja ölt testet. A nagyvállalati adatközpontoknak, középvállalatoknak és fiókirodáknak szánt rendszerek hatékony számítási teljesítményt nyújtanak a mainstream üzleti alkalmazások, a szerver- és tárolóvirtualizáció, a privátfelhő-architektúrák, a virtuális kliensekre épülő számítástechnika és a nagy teljesítményű használati forgatókönyvek támogatására.

A kétfoglalatos Fujitsu PRIMERGY torony- és rack-szerverek új generációja több olyan fejlesztést és innovációt is kínál, amelyek célzottabban kielégítik az egyedi felhasználói igényeket. A fejlesztések különösen az alábbi három területen szembetűnőek:

  • Az Intel Xeon E5 processzorcsalád optimális integrációjának köszönhetően az új kétfoglalatos PRIMERGY modellek teljesítménye nagyságrendekkel javult. A GPGPU (General-Purpose computing on Graphics Processing Unit) kártyák támogatásának, a megnövelt adatátviteli sebességnek és a számos fejlett jellemzőnek köszönhetően az új PRIMERGY szerverek szinte bármilyen üzleti alkalmazás vagy adatközponti forgatókönyv kiszolgálására alkalmasak.
  • A vállalatok számára kritikus fontosságú, hogy IT-infrastruktúrájukat könnyen a változó gazdasági feltételekhez tudják igazítani. Az új PRIMERGY szerverek moduláris kialakítású háza az adatközpontban is reagál erre az igényre. Magas szinten testre szabható szerverplatformot hoz létre, amellyel az ügyfelek aktuális IT-szükségleteiknek megfelelően, szabadon konfigurálhatják és később igény szerint bővíthetik rendszereiket.
  • A Fujitsu innovatív ServerView Virtual I/O Manager alkalmazása egyszerűsíti a PRIMERGY szerverek adminisztrációját és hálózatsemleges virtualizációt tesz lehetővé a dinamikus adatközpontban. A virtuális szerverprofilok hozzáadása, áthelyezése és helyreállítása leállás nélkül megvalósítható, a rendszerképek újratelepítésének munka- és időigénye pedig órákról percekre rövidül. Az egyszerűsített fogyasztásszabályozás és a 94%-os hatásfokú moduláris tápegység további energiaköltség-megtakarítást tesz lehetővé.

A torony-, rack- és penge-modelleket is tartalmazó új kétfoglalatos Fujitsu PRIMERGY generáció tagjai:

  • A kompromisszumoktól mentes, gazdaságos PRIMERGY TX300 S7 toronyszerver.
  • Az 1U méretű házban maximális produktivitást nyújtó PRIMERGY RX200 S7 rack-szerver.
  • A sokoldalú PRIMERGY RX300 S7 rack-szerver.
  • A jól bővíthető, újonnan bevezetett PRIMERGY RX350 S7 rack-szerver.
  • A sokoldalú és költséghatékony PRIMERGY BX920 S3 szerverpenge.
  • A legkomolyabb követelményeket támasztó alkalmazásokat is támogató PRIMERGY BX924 S3 szerverpenge.