Windows 10 Enterprise CSP
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info@szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

Windows 10 Enterprise CSP

 


A Windows 10 Enterprise E3 CSP egy havidíjas szolgáltatás, amellyel a kis- és közepes vállalkozásoknak is lehetősége nyílik nagyvállalati szintű biztonsági és felügyeleti funkciók használatára, kedvezményes áron. Az előfizetéssel kihasználhatja a legújabb biztonsági, felügyeleti és üzembe helyezési képességeket. Windows 10 Pro verzióról egyszerűen átválthat az Enterprise kiadására, újratelepítés, sőt, újraindítás nélkül is. Jelenleg ez a legbiztonságosabb Windows változat!

 

 

Főbb jellemzői:

  • havidíjas szolgáltatás, amivel csökkenteni lehet az induló költségeket
  • rugalmasan változtatható a licenc szám napról-napra, felfelé és lefelé egyaránt
  • felhasználónként 5 eszközre biztosít használati jogosultságot
  • az előfizetés megszűnésekor visszaáll a Windows Pro kiadás funkcionalitása
  • díjmentes 7/24 technikai magyar nyelvű támogatás

A legfontosabb kulcsszó a Biztonság:

  • A Credential Guard kiegészítő védelmet nyújt a hitelesített hálózati felhasználóknak az operációs rendszeren futó kártevők ellen, elősegítve a biztonsági támadások során alkalmazott egyik fontos fegyver, az ún. Pass the Hash támadások megakadályozását.
  • A Device Guard funkció fokozott védelmet nyújt az eszközöknek a kártevőkkel, valamint a nem megbízható alkalmazásokkal és végrehajtható fájlokkal szemben.
  • A meglévő infrastruktúrával együttműködő AppLocker felügyeleti funkcióval korlátozható az eszközökön használható alkalmazások és webhelyek köre, így megakadályozható a nem kívánt és az ismeretlen alkalmazások végrehajtása a hálózatban.
  • Az App-V megkönnyíti az alkalmazások felügyeletét: mivel az alkalmazásokat nem telepítjük közvetlenül a felhasználók eszközein, ezért nem kell aggódni az ütközések és a kompatibilitási problémák miatt, és az alkalmazások mindig naprakészek és védettek lesznek a legújabb biztonsági frissítéseknek és funkcióknak köszönhetően.
  • A felügyelt felhasználói környezettel testreszabható és korlátozható az eszközök felhasználói élménye és a végrehajtható funkciók köre az optimális biztonság érdekében.

 

Windows 10 Enterprise E3 CSP végfelhasználói ára: 5.90€ + Áfa / hó

 

Amennyiben a szolgáltatás felkeltette érdeklődését, úgy személyreszabott ajánlatért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Hozzászólások

Írj hosszászólást

Írj választ

* Név:
* E-mail: (Nem publikus)
   Weboldal: (http://-vel)
* Hozzászólás:
Biztonsági kód: