Szerver garancia
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info(kukac)szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

Szerver garancia

A kis és középvállalatoknak feltétlenül ajánlatos, hogy munkájuk elősegítése érdekében használjanak márkás szervereket, háttér kiegészítőket. Ilyenek lehetnek a Dell tornyok, Fujitsu rack-ek, esetleg a Hp monitorok. Ezek a technikai segédeszközök nagyban hozzá járulnak a kkv-k magas szintű működéséhez, illetve nagyban hozzá segítik a cégek maximális pozitív munka végzéséhez. Ami nem csak, hogy nem hátrány, hanem az üzleti szférában kifejezett előnyt tud jelenteni akár a kis, vagy a középvállalkozásoknak.

Egy akkora cég, mint a Dell, vagy a Fujitsu nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy nem készül minimum 3-5 év garanciális javítással, háttérkisegítéssel, illetve a bővíthetőség bármely aprócska formájával. Mielőtt piacra dobja az éppen aktuális és...

A szerverdiszkont.hu által értékesített termékekre a gyártójának hazai képviselete saját szervizhálózatot tart fenn. Az ilyen termékekhez gyártói garancialevél jár, melyen minden esetben fel van tüntetve a szervizek neve, címe, elérhetősége. Ilyen termékek meghibásodása esetén a végfelhasználó közvetlenül valamelyik ilyen szervizhez fordulhat a termék garanciális javítása vagy cseréje érdekében. Az érvényes jogszabályok a számítástechnikai termékekre, 12 hónap jótállási időt ír elő. Ezért amennyiben ettől eltérő időtartam nincs a garanciajegyen feltüntetve, a termékre 12 hónap jótállás érvényes. A gyártók egyes termékeikre 12 hónaptól eltérő jótállást kínálnak. Ilyen esetben a termék garanciajegyén ez pontosan meg van jelölve.

Dell szerver

Minden...