Márkás szerverek a KKV-nál, előnyök, garanciák
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info(kukac)szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

Márkás szerverek a KKV-nál, előnyök, garanciák

A kis és középvállalatoknak feltétlenül ajánlatos, hogy munkájuk elősegítése érdekében használjanak márkás szervereket, háttér kiegészítőket. Ilyenek lehetnek a Dell tornyok, Fujitsu rack-ek, esetleg a Hp monitorok. Ezek a technikai segédeszközök nagyban hozzá járulnak a kkv-k magas szintű működéséhez, illetve nagyban hozzá segítik a cégek maximális pozitív munka végzéséhez. Ami nem csak, hogy nem hátrány, hanem az üzleti szférában kifejezett előnyt tud jelenteni akár a kis, vagy a középvállalkozásoknak.

Egy akkora cég, mint a Dell, vagy a Fujitsu nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy nem készül minimum 3-5 év garanciális javítással, háttérkisegítéssel, illetve a bővíthetőség bármely aprócska formájával. Mielőtt piacra dobja az éppen aktuális és legújabb irodai holmiját, azelőtt bele kellett kalkulálniuk mindazt, amit a későbbiekben bármikor teljesíteniük kell. Akár a garanciáról, akár a bővíthetőségről, illetve a háttérkiszolgálásáról is legyen szó! Ez egy nagy cégnek, mint például a Lenovo, nem okozhat semmi féle fennakadást a szervizeléssel kapcsolatban. Sokkal, nagyobb bizalommal fordulnak ezekhez a cégekhez a kkv tulajdonosai, és nagy valószínűséggel hosszú távú, hűséges vásárlói is maradnak a kiválasztott márkának, illetve annak cégéhez.

A márkaszerverek pedig igenis bebizonyítják, hogy megérték a pénzüket. Talán a vásárláskor nagyobbnak tűnt a kifizette összeg, de mindez idővel abszolúte megérte és kifizetődött akár melyik kkv-nak, akik megelőlegezték a bizalmat a márka névnek, illetve az általuk forgalmazott bármelyik torony szervernek, rack-nak, monitornak, tápegységnek, egérpadnak és még sorolhatnánk napestig. Garanciális javításuk is jóval hossza idejűek, mint kisebb társaiké, hiszen alsó hangon is 3, de akad 5 éves intervallum is köztük. Ráadásul igénybe vehető a helyszíni javítás is, amennyiben az esetleges probléma azonnal orvosolható, de ha mégsem, akkor a csere áru lehetőségét sem zárják ki. Alapban jelzik, amennyiben ki jön egy újabb bővíthetőség az éppen használatos márkánál, hogy kis vállalkozásunk ne maradjon le a nagyobb középvállalkozások mögött. Szinte helyettünk és előre gondolkodnak. Tehát mindez csak azt bizonyítja, hogy megéri a márkát megfizetni, hiszen egy egész segítő aparátot is kapunk, akikre bármikor számíthatunk.