Mikroszerver
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info(kukac)szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

Mikroszerver

A HP ProLiant N54L G7-es sorozatú MicroServer a legkedvezőbb árú brand szerver jelenleg a piacon. Persze nem kell egy csúcsteljesítményű szerverre gondolni, de egy kisvállalkozás számára tökéletes irodai kiszolgálói. Rendkívül halk működésű, mindössze 22 decibel a zajszintje. Nagyon kis méretű, így igazán helytakarékos.

Processzor
A szerverben lévő AMD Athlon II-es CPU ugyan nem tartozik a legjobb processzorok közé, de elegendő erőforrást biztosít egy kisvállalkozás kiszolgálásához. A kétmagos processzor nagyságrendileg 15W a fogyasztással bír, ami egy folyamatosan működő kiszolgálónál nagyon kedvező. A processzorcsalád támogatja a virtualizációs technológiát, így ideális központi egység egy kiszolgálóhoz.

Memória
Több rendszer egyidejű futtatásához is...

A mikroszerverek piaca éppen hogy kibontakozóban van és jelenleg még igen szűknek mondható. A 2012-es évben a technológiai cégek mindössze 88 ezer példányt adtak el és szállítottak le ezekből az eszközökből, és még ez az elenyésző szám is arányaiban jónak mondható, mivel 19 ezerrel magasabb, mint a 2011-es összes eladott darab száma.

Az IHS iSuppli technológiai piackutató cég februárban publikálta legfrissebb kutatásainak eredményét, melyek szerint az idei évben ennél jóval nagyobb arányú növekedésre lehet majd számítani, a tendencia pedig előreláthatóan ennek megfelelően folytatódik a további években is. A 2013-as évre a cég már 291 ezer eladott példányt prognosztizál, ami több mint három és félszeres növekedést jelentene. A mikroszerverek szegmensének bővülése...