HP Proliant N54L Microserver
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info(kukac)szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

HP Proliant N54L Microserver

A HP ProLiant N54L G7-es sorozatú MicroServer a legkedvezőbb árú brand szerver jelenleg a piacon. Persze nem kell egy csúcsteljesítményű szerverre gondolni, de egy kisvállalkozás számára tökéletes irodai kiszolgálói. Rendkívül halk működésű, mindössze 22 decibel a zajszintje. Nagyon kis méretű, így igazán helytakarékos.

Processzor
A szerverben lévő AMD Athlon II-es CPU ugyan nem tartozik a legjobb processzorok közé, de elegendő erőforrást biztosít egy kisvállalkozás kiszolgálásához. A kétmagos processzor nagyságrendileg 15W a fogyasztással bír, ami egy folyamatosan működő kiszolgálónál nagyon kedvező. A processzorcsalád támogatja a virtualizációs technológiát, így ideális központi egység egy kiszolgálóhoz.

Memória
Több rendszer egyidejű futtatásához is elegendő memóriát lehet beletenni, ugyanis a 2db DIMM foglalatba összesen 8GB memóriát lehet használni. A memória DDR3-as típusú, ráadásul a szerver kezeli a hibatűrő ECC memóriamodulokat is.

Merevlemez
A szerverbe 4db 3.5"-os SATA merevlemezhely található, melyekbe max. 4x2TB HDD-t használhatunk. A lemezek hűtéséről egy ventilátor gondoskodik a gép hátulján. Mindezek mellett még egy SATA csatlakozót találunk az opcionális CD/DVD meghajtónak. A merevlemezek beépítéséhez egy keret szükséges, amit a kiszolgáló már tartalmaz. Természetesen a szerver nem redundáns, így a winchestereket nem lehet menet közben cserélni. A lemezek kezeléséről egy beépített RAID vezérlő gondoskodik, amivel RAID0-ás és RAID1-es tömböket alakíthatunk ki, így az adatbiztonság is megoldott.