Szerver választási tanácsok és segítség
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info(kukac)szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

Szerver választási tanácsok és segítség

Aki eljut odáig, hogy bármilyen jellegű saját vállalkozása lehet,ő maga is tisztában van azzal, hogy sokkal inkább érdemesebb a drágább és márkásabb iroda technikai dolgokat beszerezni,arra picivel többet áldozni, mivel hosszú távon mindenképpen előnyösebb és anyagilag is jobban jön ki, hamarabb megtérül a ráfordított összeg. Ezt mondják a hozzá értő szakemberek is, és nem azért, hogy több pénzt vegyenek ki a leendő vásárlóból.

Régóta igazság az, hogy a drágább, szinte mindig olcsóbb lesz, mivel ha az alacsonyabb áru terméket vesszük meg, előbb-utóbb óhatatlanul is kell rá költenünk, ami pedig kompenzálja azt a pénzt, amit első körű vásárláskor nem adtunk ki. És még utána jön a többi apró-cseprő gondok, melyek nem csak gondot okoznak, hanem hátráltatnak is a...

Az 1968-as alapítású Intel napjainkra gyakorlatilag a világ egyik legnagyobb informatikai szolgáltatójává nőtte ki magát. Ennek fényében elmondható, hogy az Intel szerverek gyakorlatilag a világ minden pontján jelen vannak, a standard konfigurációktól az egyedi igényekre szabottan építtet szerverekig.

Az Intel alapkonfigurációk már közel 100 ezer forintos nagyságrendtől beszerezhetőek, azonban ezek többnyire nem elegendőek vagy nem kifejezetten megfelelőek az egy adott vállalatnál betöltendő célok tekintetében. Minden más, szerverekkel foglalkozó márkához hasonlóan azonban az Intel szerverei körében is van lehetőség cégünknél szerverépítésre, valamint a szervertelepítésre. Ennek köszönhető, hogy manapság már Magyarországon is minden kis- és középvállalkozás számára...

A technológiai fejlődésnek köszönhetően napjainkban egy vadonatúj, az aktuális piaci követelményeknek és vállalati igényeknek tökéletesen megfelelő szerver szinte pillanatok alatt elavulttá, régivé, kisteljesítményűvé válhat. Ennek megfelelően érdemes mindig napra készen tartani, bővíteni az Ön vállalata által használt szerver memóriáját, merevlemezét és processzorát.

A szerver ram bővítése érzékelhető hatással lehet a teljes vállalati működésre: a megfelelő méretű ram ugyanis a tökéletes sebességű működés feltétele, főleg, ha a szerver régebbi, azonban a használt programok folyamatosan frissülnek és idővel nagyobb teljesítményű hátteret igényelnek. A memóriára ennek megfelelően érvényes a több jobb elve, hiszen minél nagyobb a ram a szerverben, annál...

Nem véletlen, hogy napjainkban szervergépek elképesztően széles kínálata található meg a piacon, hiszen nincs olyan, hogy mindenki számára tökéletes szerver. Ennek megfelelően minden kis- és középvállalkozás, így az Ön cége számára is az egyedi szerver az ideális. Egy egyedi szerver konfigurálás menetének alapja az Ön igényeinek felmérése, majd ennek megfelelően az egyedi szerver összeállítása, hogy az a vállalatának mindennapi igényeit tökéletesen kielégítse.

Legyen szó a szerver ram memóriájának szükséges méretéről, a szerver processzor szükséges teljesítményéről vagy éppen a szerver hdd kapacitásáról, minden kis- és középvállalkozás számára létezik és egyedi szerver építés során összeállítható az ideális szerver.

Első lépésként cégünk...