Miért jobb a márkás szerver?
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info(kukac)szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

Miért jobb a márkás szerver?

Aki eljut odáig, hogy bármilyen jellegű saját vállalkozása lehet,ő maga is tisztában van azzal, hogy sokkal inkább érdemesebb a drágább és márkásabb iroda technikai dolgokat beszerezni,arra picivel többet áldozni, mivel hosszú távon mindenképpen előnyösebb és anyagilag is jobban jön ki, hamarabb megtérül a ráfordított összeg. Ezt mondják a hozzá értő szakemberek is, és nem azért, hogy több pénzt vegyenek ki a leendő vásárlóból.

Régóta igazság az, hogy a drágább, szinte mindig olcsóbb lesz, mivel ha az alacsonyabb áru terméket vesszük meg, előbb-utóbb óhatatlanul is kell rá költenünk, ami pedig kompenzálja azt a pénzt, amit első körű vásárláskor nem adtunk ki. És még utána jön a többi apró-cseprő gondok, melyek nem csak gondot okoznak, hanem hátráltatnak is a munkák elvégzésében.

Emiatt újra meg újra a pénztárcánkba kell nyúlnunk, egyre mélyebben. Ördögi kör. Ellenben ha rögtön egy Dell, Fujitsu vagy éppen Lenovo márka mellett tesszük le a voksunkat, ezek a csalódások és kellemetlenségek minden valószínűség szerint elkerülnek bennünket és cégünket is egyaránt. Ezek a márkás szerverek minimum 3 év garanciát biztosítanak számunkra, akár helyszíni javítással, akár átmeneti csere gép felajánlásával. Ráadásul ezek a drágább és márkás szerverek, napi szinten képesek követni a fejlődést a technikai világában, akár napi szinten is.

Ha bármikor elromolna egy Dell rack, vagy torony, amire azért elég minimális az esély, az esetleges szerviz után, nagy valószínűséggel a már fejlettebb szervert fogják nekünk ajánlani, észrevehetetlen anyagi plusz ráfordítással.  Egy aprócska kis tápegység is lehet nem túl olcsó, de az szinte biztos, hogy a következő szerver fejlesztéséig jó szolgálatot tesz a márkásabb alkatrész, hiszen itt a név is kötelez.

A Fujitsu, Hp nem engedheti meg magának a rossz reklámot, még ha az is reklám és akár ingyenes is. Aki már egyszer befürdött egy olcsóbb szerverrel, vagy hasonló technikai kütyüvel, még egyszer nem fog bele esni ugyanebbe a hibába. Sokkal érdemesebb megvenni a márkás, ám kissé drágább szervert, hiszen hosszú távon sokkal megbízhatóbb és hiba mentesebbek, a Hp, Fujitsu és Dell szerverek.

És még valami! Amennyiben nem vagyunk biztosak döntésünkben, mindenképpen forduljunk szakemberhez, akár a neten megtalálható szerver szakértőkhöz a web áruházukban. Itt aztán van minden! Hozzáértés, szaktudás és márkás termékek.