Ideális egyedi szerver kiválasztása szakértőink segítségével
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info(kukac)szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

Ideális egyedi szerver kiválasztása szakértőink segítségével

Nem véletlen, hogy napjainkban szervergépek elképesztően széles kínálata található meg a piacon, hiszen nincs olyan, hogy mindenki számára tökéletes szerver. Ennek megfelelően minden kis- és középvállalkozás, így az Ön cége számára is az egyedi szerver az ideális. Egy egyedi szerver konfigurálás menetének alapja az Ön igényeinek felmérése, majd ennek megfelelően az egyedi szerver összeállítása, hogy az a vállalatának mindennapi igényeit tökéletesen kielégítse.

Legyen szó a szerver ram memóriájának szükséges méretéről, a szerver processzor szükséges teljesítményéről vagy éppen a szerver hdd kapacitásáról, minden kis- és középvállalkozás számára létezik és egyedi szerver építés során összeállítható az ideális szerver.

Első lépésként cégünk szakértői meghatározzák, hogy milyen jellegű szerverre van szükség. Az alapvető típusok a rack szerver, valamint a torony szerver, de egyes márkák között akadnak mini szerverházak, illetve megfelelő kihasználtság esetén szükséges lehet a blade szerver is. Ezzel párhuzamosan érdemes meghatározni, hogy vásárlás vagy bérlés-e a cél, illetve amennyiben vásárlás, milyen márkájú szerverre futja a vállalati kasszából.

Legyen az DELL server vagy éppen egy IBM server, a márka elsősorban garanciális, illetve bizalmi szempontokból fontos, ennél sokkal fontosabb, hogy a választott kiszolgáló pontosan az legyen, amire az adott kis- vagy középvállalkozásnak szüksége van: ezt garantálja Önnek szakemberekből álló csapatunk. A testreszabott szoftver konfigurálás mellett cégünk számára fontos még az ideális szerver szoftver megválasztása, valamint a gyors, hatékony és szakértő server telepítés és mielőbbi üzembe helyezés, hogy az Ön vállalata minél előbb megkezdhesse a hatékony termelést.

Amennyiben Ön nem kíván a szerver építésének legapróbb részleteivel bíbelődni, illetve nem ért az informatikához és nincs erre a célra külön fenntartott, szakértő csapata sem, ajánljuk Önnek és vállalatának a cégünk által biztosított szakértő tanácsadóit, hogy az Ön kis- vagy középvállalkozása is hozzájuthasson a működéséhez ideális, egyedi szerverhez, mely teljes mértékben kiszolgálja teljes irodai szükségleteit, legyen szó nyomtatómegosztásról vagy adatbázis-kezelésről.