Egyedi Intel szervergép építés
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info(kukac)szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

Egyedi Intel szervergép építés

Az 1968-as alapítású Intel napjainkra gyakorlatilag a világ egyik legnagyobb informatikai szolgáltatójává nőtte ki magát. Ennek fényében elmondható, hogy az Intel szerverek gyakorlatilag a világ minden pontján jelen vannak, a standard konfigurációktól az egyedi igényekre szabottan építtet szerverekig.

Az Intel alapkonfigurációk már közel 100 ezer forintos nagyságrendtől beszerezhetőek, azonban ezek többnyire nem elegendőek vagy nem kifejezetten megfelelőek az egy adott vállalatnál betöltendő célok tekintetében. Minden más, szerverekkel foglalkozó márkához hasonlóan azonban az Intel szerverei körében is van lehetőség cégünknél szerverépítésre, valamint a szervertelepítésre. Ennek köszönhető, hogy manapság már Magyarországon is minden kis- és középvállalkozás számára elérhetőek az egyedi igényeknek megfelelően épített Intel szerverek. Az egyedi szerver konfigurálás alapja ugyanis pontosan az, hogy minden vállalat, így az Öné is más és más igényeket támaszt szerverével szemben, amit az alapkonfigurációk közötti különbözőségek csak részben képesek lefedni.

A cégünknél kiválasztott Intel alapkonfigurációhoz számos opcionális kiegészítő tartozik, a minimum a szerver ram, valamint a szerver hdd meghatározásának lehetősége, azonban az alapvető, minimálisan kialakított konstrukcióhoz képest már ezek a minimális változások is plusz költséget, felárat jelentenek.

Vállalatunk választékában egyébként megtalálhatóak az Intel belépő szintű szerverei épp úgy, mint a kis-, közepes- és nagyteljesítményű szerverek vagy éppen a nagy sűrűségű rack szerverek. Emellett az Intel változatos megoldásokat kínál nagyvállalatok számára is, melyek szintén elérhetőek nálunk.

A legjobban sikerült Intel szerver konfigurációk, melyeket a vásárlók már alapkonfiguráció formájában is megkedveltek és nagy arányban keresnek, minden kategóriában jelen vannak. Legyen szó torony szerverről, rack szerverről vagy blade szerverről, esetleg cluster kiépítéséről, egy Intel szerver konfigurálása minden igényre kiváló megoldásokat nyújt. Ezen felül az igazán egyedi Intel szerverek mellett számos szolgáltatást is biztosítunk Önnek a tökéletesen testreszabott működés mellett.