Fujitsu Primergy VSX960
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info(kukac)szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

Fujitsu Primergy VSX960

A PRIMERGY BX pengeszerverekhez teljes körűen integrált virtuális tárolómegoldást (virtual storage appliance) is kínálunk. Ez a megoldás (PRIMERGY VSX960) egy telepített hypervisorral ellátott tárolófelügyeleti pengéből, a NetApp Data ONTAP-vTM szoftveréből és egy osztott tárkapacitást nyújtó SX960 S1 tárolópengéből áll.

A PRIMERGY VSX960 osztott tárkapacitást biztosít az összes alkalmazáspengének, és a PRIMERGY BX pengeszerver felügyeleti állomásaként működik. Ennél a megoldásnál egyetlen szerverpenge veszi át az intelligens tárolóirányítást. Ez a tárolófelügyeleti penge egy tükrözött, hot-plug SAS HDD-kkel ellátott PRIMERGY BX920 S2 szerveren futtatja a ServerView-t és a Data ONTAP-vTM alkalmazást. A virtuális tárolómegoldás teljesen beépül a ServerView Appliance-be és max. 10 merevlemezt támogat egy RAID-tömbben. Az egyszerű helyszíni telepítésről a ServerView Installation Manager gondoskodik.

Az osztott tárolómegoldás támogatja az iSCSI, a CIFS és az NFS protokollt, és bevált Data ONTAP-vTM jellemzőkkel (pl. SnapShot, FlexVol, SnapRestore és FilerView) rendelkezik. Ezzel a megoldással a kis- és középvállalatok is a NetApp FAS és V-Series külső tárolórendszereknél elérhetőhöz hasonló tárolófelügyeleti funkciókat vehetnek igénybe.

Műszaki követelmények:

  • PRIMERGY BX920 S2 (1 CPU > 2,26 GHz, min. 8 GB memória, 2x 146 GB SAS HDD)
  • PRIMERGY SX960 öt vagy tíz hot-plug SAS HDD-vel
  • Mega RAID vezérlő és BBU
  • VMware ESX 4.1 (min. ESX Standard/Classic Edition vagy Essential Pack)