Új Western Digital NAS merevlemezek
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info(kukac)szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

Új Western Digital NAS merevlemezek

A Western Digital új modellekkel egészíti ki a Red és a Red Pro merevlemezeit. A "piros" lemezeket a gyártó főként otthoni és irodai NAS-okba szánja. Az új 3,5"-os Red meghajtók 5TB és 6TB kapacitásban lesznek elérhetők, a Red Pro pedig 2-4TB-ig terjedő kapacitással. Az új Red merevlemezek a NASware 3.0 szoftverrel is kiegészülnek, amely fokozza a rendszerek megbízhatóságát és teljesítményét. A zaj és a rázkódás csökkentése érdekében a lemezek a 3D Active Balance Plus technológiával is kiegészülnek, amivel az élettartam is növelhető.

  • Az új Red sorozatot a gyártó főként otthoni vagy kisirodai környezetekbe szánja. Olyan NAS-okba, melyek 1-8db HDD befogadására alkalmasak. A 6TB-os modellek 5db 1,2TB-os lemezzel dolgoznak és 64MB puffer tartozik hozzájuk. Ezek a lemezek a gyártó szerint nagyon halkak és alacsony a fogyasztásuk is. Ezekre a gyártó 3év garanciát vállal.
  • Az új Red Pro sorozatot már professzionálisabb munkakörnyezetekbe szánja a gyártó. A közepestől a nagyméretű vállalati NAS-okat is támogatják, akár 16db HDD befogadására képes eszközökig. A 4TB-os lemezekben 5db, 7200rpm sebességű és 64MB puffer-el rendelkező 800GB-os lemez található. Ezekbe a termékekbe már hardveres rezgéskompenzáció is belekerült. Erre a sorozatra a gyártó 5év garanciát vállal.

A cég emellett a Green szériát is bővítette új, halkabb és energiatakarékosabb termékekkel. 5TB és 6TB méretben is elérhetők ezen termékek.