Lenovo szerver a hazai óriás
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info(kukac)szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

Lenovo szerver a hazai óriás

A Lenovo, az IBM teljes szerverrészlegének megvásárlásával átvette a saját neve alá az IBM szerver típusokat. De emellett saját szerver gépeik is vannak. Torony kivitelből a legnépszerűbb a kisvállalatoknak szánt TS140-es kiszolgáló, rack szerver megoldásból pedig az RS140-es szerver. A gyártó szerverei rendkívül energia hatékonyak, köszönhetően az alacsony fogyasztású és magas hatásfokú komponenseknek. Az említett kiszolgálókra a gyártó 3év helyszíni garanciát biztosít.

A Lenovo egy kínai cég, mely a közelmúltban vásárolta fel az IBM számítógépes részlegét, és amely vállalat többek közt asztali számítógépek, notebookok, szerverek és újabban már okos telefonok és tabletek gyártásával foglalkozik. A 200 ezer alkalmazottal rendelkező Lenovo 15,5 százalékos piacrészével a világ második legnagyobb PC-gyártója, és Magyarországon is ezüstérmes a maga 15,7 százalékos részesedésével. A 35 ezer dolgozónak munkát adó Flextronics pedig egy amerikai vállalat, mely gyártási szolgáltatásokat biztosít partnerei számára: a Flextronics sárvári telephelyén többek közt a Lenovo megrendeléseit elégítik ki, de gyártanak például divatos kapszulás kávéfőzőket és autóipari részegységeket is.

A Lenovo márkanév jelenleg leginkább a notebook piacon (ThinkPad) ismert, azonban a vállalat mindent megtesz annak érdekében, hogy az egyébként Kínában készülő okos telefonjai és tabletjei is meghódítsák a piacot. Ahhoz, hogy egy Lenovo márkájú számítástechnikai, bármilyen gépet megvegyünk, érdemes előtte alaposan körül érdeklődni a piaci kínálatot. És nem mellesleg fontos az is, hogy vajon kis vagy középvállalkozásnak szánjuk a megvásárolandó terméket. Ugyanis ennél a világmárkánal is megtalálhatjuk a külön féle felhasználásokra leginkább alkalmas ár és értékarányos cikkeket. Ellenben nem elfeledendő tény, hogy általában a drágább, mindig az olcsóbb, hiszen nem csak jóval kisebb a meghibásodások száma, hanem a garanciális javítások is jóval hosszabb időre szólnak.

A Lenovo szervereknél természetesen a helyszíni garancia is jelen van, így szinte semmikor nem áll le a cégünknél semmi féle termelés és egyéb kellemetlenséggel járó incidens sem történhet. Mondhatnák azt is, hogy a név kötelez, de mivel így van, hát mondjuk is. A Lenovo szerverek felhasználói maximális elégedettségi bizonyítványt állítanak ki már szinte az első használatba vételi naptól kezdődően.