HP Proliant ML370 G6 szerver
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info@szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

HP Proliant ML370 G6 szerver

A HP ProLiant ML370 G6, 4U méretű, bővíthető, torony kivitelű készülékházban kétprocesszoros számítási teljesítményt kínál a nagyvállalati szintű funkciókat és teljesítményt igénylő vállalkozások számára. A HP ProLiant ML370 G6 egységet virtualizációs és összevonásos környezetekre optimalizálták, és jól megfelel a fejlődő vállalkozásoknál, távoli irodai telephelyeken vagy adatközpontokban való alkalmazásokhoz.

Optimalizált rendszerteljesítmény és egyszerű szervizelhetőség

 • Az Intel QuickPath és Turbo Boost megoldásokat, beépített memóriavezérlőt és intelligens energiatechnológiákat alkalmazó Intel Xeon 5600 és 5500 sorozatú processzorok nagyobb teljesítményt, jobb energiahatékonyságot és jobb illeszthetőséget kínálnak.
 • Legfeljebb 192 GB pufferelt DIMM memória (legfeljebb 48 GB nem pufferelt). Az erősen memóriaigényes alkalmazások számára előnyös, nagyobb memóriamodul-terület (18 DIMM-bővítőhely), fejlett ECC, Online Spare üzemmód és memóriatükrözés.
 • A legmodernebb I/O teljesítményt kilenc (9) szabad PCI-Express Gen2 bővítőhely támogatja.
 • A szerszám nélkül szerelhető felépítés növeli a megbízhatóságot és leegyszerűsíti a konfigurálást és karbantartást. Moduláris összetevőivel, üzem közben cserélhető tartalékelemeivel gyors karbantartást tesz lehetővé.
 • A hasonlóságra épülő megoldás, nagyobb informatikai hatékonyság univerzális meghajtókkal, Smart Array vezérlők és tápegységek, egyszerű cserélhetőség az elemek egységességének köszönhetően.

Maximális bővíthetőség és rugalmasság

 • Támogatás bővíthető tároláshoz akár 24 kisméretű (SFF) vagy 14 nagyméretű (LFF), üzem közben cserélhető bővítőrekesz, SAS és SATA meghajtókhoz.
 • A legmodernebb I/O teljesítményt kilenc (9) szabad PCI-Express Gen2 bővítőhely támogatja.

Energiahatékony vezetés

 • Az ágazat leghatékonyabb, az igényekhez illeszkedően több energiát biztosító megoldásai – a Climate Savers Computing Gold, 80PLUS Gold megfelelőség alapján – meghatározóak az Energy Star for Servers megfelelőség szabványainak felállításában.
 • 460 W-os, 750 W-os és 1200 W-os helyesen méretezett ProLiant tápegységek. A tápegység helyes méretezéséhez erősen ajánlott a HP Power Advisor használata.
 • Az intelligens tápellátás az alkatrészek használatának leállásával párhuzamosan leáll, a ventilátorvezérlés pedig a hatékony hűtéshez igazodik. Az érzékelők lehetővé teszik a teljesítmény és az energiatakarékosság fenntartásához és javításához szükséges intelligens műveleteket.
 • Akár háromszoros kapacitásnövelés a Dynamic Power Capping és az Insight Power Manager megoldásokkal. A Dynamic Power Capping megoldás lehetővé teszi a kiszolgáló energiafogyasztási szintjének korlátozását a teljesítmény megőrzése és az áramköri megszakítók teljes védelmének fenntartása mellett.