HP Proliant DL360 G7 szerver sorozat
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info@szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

HP Proliant DL360 G7 szerver sorozat

Az 1 unit méretű HP ProLiant DL360 G7 a helyszűkében lévő környezetek ideális megoldása. Az Intel Xeon 5600 sorozatú processzorok (6 és 4 magosak), a választható DDR3 pufferelt vagy nem pufferelt DIMM memóriákkal, az akár 8 SAS/SATA/SSD meghajtó támogatásával és PCI Express Gen2 technológiával nagy teljesítményű, ideális rendszert nyújtanak minden alkalmazáshoz.

Nagyobb teljesítmény, kapacitás és hatékonyság kisebb helyen

 • Két Intel Xeon X5687, X5690 processzor hozzáadásával (CTO-val) a DL360 G7 a nagy teljesítmény, az energiahatékonyság, és az alkalmazhatóság új dimenzióit kínálja az Intel QuickPath, az integrált memóriavezérlő, a Turbo Boost, az intelligens tápellátási technológiák révén.
 • Akár 384 GB pufferelt DIMM memória (legfeljebb 48 GB nem pufferelt). A memóriapufferek, a gyorsabb memóriaelérés, a 4:1-hez arányú memóriafelosztás, az online tartalékok és a nagyobb memóriakapacitás előnyt jelentenek a memóriaigényes alkalmazásoknál.
 • A DL360 G7 a Data Center Smart Grid (adatközponti intelligens háló) technológiák, és a nagy hatásfokú, megfelelően méretezett tápegységek révén továbbra is a leghatékonyabb megoldásokat nyújtja.
 • Nagyobb teljesítmény/hatásfok 1 unit méretű rack helyen, és nagyobb teljesítmény helyszűkében lévő környezetekben.

Energiahatékony vezetés

 • A HP egyedi, „Sea of Sensors” (tengernyi érzékelő) kialakítást alkalmazó Data Center Smart Grid (adatközponti intelligens háló) technológiák a kiszolgáló minden részében automatikusan felügyelik és szabályozzák az energiafogyasztást és a hűtést a folyamatos csúcsteljesítmény és a hatékony hűtés biztosítása érdekében.
 • 460 W-os (92, 94%-os hatásfok), 750 W-os (92, 94%-os hatásfok) és akár 1200 W-os (90%-os hatásfok), precízen méretezett HP ProLiant tápegységek.
 • Csökkentés, felszabadítás, helyreállítás. Akár háromszoros kapacitásnövelés a HP Dynamic Power Capping és az Insight Power Manager megoldásokkal. A Dynamic Power Capping megoldás lehetővé teszi a kiszolgáló energiafogyasztási szintjének korlátozását a teljesítmény megőrzése és az áramköri megszakítók teljes védelmének fenntartása mellett.
 • A bővítőhelyre illeszthető, megfelelő méretezésű Gold és Platinum tápegységek a Climate Savers Computing Gold, 80PLUS Gold és Platinum megfelelőség által is igazoltan, az iparág leghatékonyabb megoldásaként több energiát biztosít az igényekhez, és az Energy Star for Servers megfelelőség terén is új szabványt jelent.

Egyszerűsített kiszolgálófelügyelet

 • A letisztult, szerszám nélkül szerelhető felépítés növeli a megbízhatóságot és leegyszerűsíti a konfigurálást és karbantartást. Moduláris összetevőivel, üzem közben cserélhető tartalékelemeivel gyors karbantartást tesz lehetővé, és minimális kábelezésének köszönhetően a komponensekhez könnyen hozzáférhetők.
 • A kiszolgálók hasonlóságára való törekvés, univerzális meghajtók, intelligens tömbvezérlők és közös tápegységek és összetevők révén fokozza az informatikai termelékenységet és felügyelhetőséget.
 • Az univerzális csúszósínekkel rendelkező DL360 G7 gyorsan telepíthető, a gyorskioldó karok pedig gyors szervizhozzáférést biztosítanak. A kétoldalas kábelrendező kar a kiszolgáló gyors hozzáférhetősége érdekében, rugalmas kábelezést és kábelrendezést biztosít.
 • A ROM alapú konfigurálási és felügyeleti funkciók növelik az üzemidőt és egyszerűsítik a konfigurálást és az egyedi állapotfigyelést