A HP felhős kínálata: HP Helion
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info@szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

A HP felhős kínálata: HP Helion

A HP a napokban jelentette be, hogy egyetlen brand alá vonja össze felhős szolgáltatásait, termékeit és szoftvereit. Az új brand a Helion nevet kapta, mely alá fog tartozni az eddig HP Cloud szolgáltatás, az OpenStack-disztribúció, a menedzselt cloud-megoldások és a tanácsadás is. A gyártó komolyan gondolta ezt a projektet, mivel 2 év alatt mintegy 1milliárd dolláros befektetést eszközöl saját nyilvános cloud-rendszereibe, és több adatközpontját is OpenStack alapokra helyezi.

HP Helion

Az OpenStack a HP felhős stratégiájának alapköve. A szabad szoftveres cloud-platform HP-féle disztribúciója két változatban lesz elérhető.

  • Az ingyenes, Community változat legújabb verziója az OpenStack Icehouse-ra épül, már elérhető és letölthető a HP honlapjáról. A gyártó ezt a kiadást fejlesztési, tesztelési környezetekhez, illetve alapszintű céges feladatokhoz ajánlja.
  • A kereskedelmi, fizetős változat júniusban, a HP Discover konferencián érkezik, melyben megtalálható a gyártó összes egyéni szoftveres fejlesztése, a saját menedzsment-réteg és a HP hardverekkel és szoftverekkel mutatott teljes integráció is.

A HP az OpenStack-hez kapcsolódó szellemi tulajdonnal kapcsolatban teljes körű kártérítési kötelezettséget vállal. Ez annyit jelent, hogy egy vállalat szerzői jogi vagy szabadalmi perbe kerül OpenStackkel kapcsolatban, akkor a HP vállalja, hogy ezzel kapcsolatban minden felmerült költséget megtérít. Mindezt nemcsak az elsődleges felhasználónak, hanem annak partnerei számára is megteszi.