Dell PowerEdge T620 torony kivitelű kiszolgáló
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info(kukac)szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

Dell PowerEdge T620 torony kivitelű kiszolgáló

A torony kivitelű PowerEdge T620 szerverrel sokkal gyorsabban elvégezheti a szükséges feladatokat. A szerverrel nagy teljesítményt és nagyvállalati szintű rendelkezésre állást kap. Alkalmazható virtualizálási környezetekhez kis és nagyvállalatoknak egyaránt. A többmagos Intel Xeon E5-2600 processzorral egyedülálló teljesítmény biztosítható a kiszolgálóalkalmazásoknak. Az akár 16 processzormaggal és 24 DIMM bővítőhellyel is használható PowerEdge T620 kiszolgáló kiválóan teljesít nagy igényű virtualizálási környezetekben. Ha pedig a T620 kiszolgáló memóriasűrűségét akár négy opcionális belső GPU-gyorsítóval kombinálják, ugrásszerűen javulhat többek között az orvosi képkezelés, a virtuális asztali infrastruktúra (VDI) és a nagyméretű adatbázisok teljesítménye.

Fejlett I/O funkciók

Megnövelhető az alkalmazások átbocsátóképessége a szoftveres és hardveres RAID-vezérlőkkel, melyekkel többféle RAID-szint is beállítható, ez pedig fokozza a tárolás megbízhatóságát. Az opcionális CacheCade szolgáltatás gyorsítótárazza a leggyakrabban elért adatokat, jelentős lökést adva ezzel az adatbázisok teljesítményének.
A beépített PCIe Gen3-kompatibilis bővítőhelyekkel szélesebb körű lehetőségeket nyújthat alkalmazásainak. Az előző generációnál kétszer gyorsabb (8 Gbit/s) összeköttetésre képes PCIe 3.0 hatékonyabb adatközponti megoldásokra ad módot, így például tovább gyorsítható a GPU-feldolgozás, javítható a hálózatkezelés és az energiagazdálkodás.

Rugalmas tárolókapacitás

Választhat igényeinek megfelelő tárolási konfigurációt. 12db 3,5 hüvelykes vagy 32db 2,5 hüvelykes meghajtót, vagy kombinálhat 8db 3,5 hüvelykes (vagy16 db 2,5 hüvelykes) meghajtót akár 4db opcionális PCI Express flash meghajtóval a nagyobb IOPS teljesítmény érdekében. A 48TB-os maximális belső tárolókapacitással nagyobb és hatékonyabb adatbázisok üzemeltethetők, és javulnak a webhelyszolgáltatás, az orvosi képkezelés és más létfontosságú üzleti alkalmazások működési feltételei.

Nagy teljesítményű rendszerfelügyelet

A Dell OpenManage portfólió segítségével egyszerűbben felügyelhetőek a kiszolgálók. A portfóliónak része az Integrált Dell távelérési vezérlő (iDRAC), amelyhez életciklus-kezelő tartozik. Ezzel a beépített szolgáltatással fizikai, virtuális, helyi és távoli környezetekben is felügyelhetők a T620 szerverek, akár a normál adathálózaton, akár külön adatcsatornán keresztül. A helyi felügyeleti funkciók közé tartozik az interaktív LCD kijelző és az opcionális Dell vFlash adathordozós SD-kártya, amely megkönnyíti a kiszolgálók konfigurálásának, a parancsfájloknak és a lemezkép-kezelésnek az automatizálását.
Az OpenManage leegyszerűsíti a PowerEdge kiszolgálók üzembe helyezését, frissítését, figyelését és karbantartását, de ezenfelül külső rendszerfelügyeleti megoldásokkal is integrálható, képes velük kapcsolatot létesíteni, így a felügyelet egyetlen ponton végezhető, a meglévő beruházások értéke pedig tovább növelhető.

Hatékony működés

Az beágyazott felügyeletnek köszönhetően felgyorsítható az új szerverek üzembe helyezése, kevesebb rendszergazdai erőforrás szükséges, és jóval egyszerűbben elvégezhetők a hétköznapi feladatok. A redundáns hibatűrő hipervizorokkal javítható a virtuális környezet hatékonysága, az opcionális öntitkosító meghajtókkal pedig megóvhatók az értékes adatok. Az üzem közben cserélhető ventilátorok, lemezek és tápegységek csökkentik a leállások idejét, és segítenek az üzemidő maximalizálásában.

Rugalmas üzembe helyezés

Az energiatakarékos és kitűnő akusztikai jellemzőkkel bíró T620 szerver gép csendes iroda környezetekbe is behelyezhető. Ha az adatközponti követelmények növekedni kezdenek, a T620 állványba is helyezhető a külön megvásárolható Dell ReadyRails elcsúsztatható sínek és a kábelrendező kar segítségével.