Belépőszintű szerverekkel segíti a Dell a KKV-kat
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info@szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

Belépőszintű szerverekkel segíti a Dell a KKV-kat

A Dell bemutatta PowerEdge szervereinek 13. generációját, amelyet kifejezetten arra szánnak, hogy "felkészítsék a jövőre" a kis- és középvállalkozásokat. Az új szerverek között a PowerEdge R330 és R230 rack, valamint PowerEdge T330 és T130 toronyszervereket találjuk. Ez utóbbiak most először a Dell OpenManage rendszerfelügyeleti portfólióját is tartalmazzák.

Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban végzett kutatások kimutatták, hogy a KKV-k elsősorban a teljesítmény, a hardverek kapacitása és az IT-rendszerek komplexitása terén küzdenek problémákkal, az új termékszériával ezen próbál segíteni a cég. Ígéretük szerint új szervereik nem csak teljesítményben, de rugalmasságban és hatékonyságban is többet nyújtanak majd a vállalkozásoknak.

 

Dell PowerEdge

 

A legerősebb új termék az R330, amelyet kifejezetten a KKV-k, kihelyezett irodák és OEM-ek (Original Equipment Manufacturer) számára készített, tárhelykapacitását pedig 56 százalékkal növelte.

Az R230 az elosztott applikációkat futtató cégeknek lehet hasznos, az előző generációnál 100 százalékkal nagyobb memóriakapacitással, háromszor nagyobb beépített tárhellyel és kétszer akkora I/O kiterjesztéssel bír.

A négy DDR4 memória-slotot és öt 3.5" merevlemezt tartalmazó T330 a növekvő KKV-kat célozza, a T130 pedig a legkisebbeket, otthoni irodákat segítheti majd munkájukban. Ennek legnagyobb haszna a Dell szerint, hogy segíti a kollaborációt és a hatékonyságnövelést.

Ashley Gorkhpurwalla, a Dell Server Solutions alelnökének elmondása szerint világszerte több mint 125 millió kis- és középvállalkozás működik, akik jelentős vásárlóerőt képviselnek, és egy kihívásokkal teli, gyorsan változó környezetben kell helytállniuk. Emellett pedig nem rendelkeznek azzal a luxussal, hogy külön IT-részleget működtethessenek. A Dell célja, hogy ezeket a vásárlókat segítse "céljaik elérésében", amihez új, belépőszintű PowerEdge szervereik a teljesítményt, a skálázhatóságot és a rugalmasságot is biztosítják, a cégek hatékonyságának növelése érdekében.

(via: www.itpro.co.uk)