Szervergép egyedileg vagy szervergép konfiguráció?
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info(kukac)szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

Szervergép egyedileg vagy szervergép konfiguráció?

Az 1968-as alapítású Intel, gyakorlatilag a világ egyik legnagyobb informatikai szolgáltatójává nőtte ki magát. Ennek fényében elmondható, hogy az Intel szerverek gyakorlatilag a világ minden pontján jelen vannak, a standard konfigurációktól az egyedi igényekre szabottan építtet szerverekig.

Az alapkonfigurációk már kb. 100 ezer forintos nagyságrendtől beszerezhetőek, ám ezek többnyire nem elegendőek vagy nem kifejezetten megfelelőek az egy vállalatnál betöltendő cél tekintetében. Minden más, szerverekkel foglalkozó márkához hasonlóan, mint például a - Dell, Lenovo, HP, Fujitsu - az Intel szerverei körében is van lehetőség szerverépítésre, valamint a szervertelepítésre. Ennek köszönhető, hogy manapság már Magyarországon is minden kis- és középvállalkozás számára elérhető mindez.

A technológiai fejlődésnek köszönhetően napjainkban az aktuális piaci követelményeknek és vállalati igényeknek tökéletesen megfelelő szerver szinte pillanatok alatt elavulttá, kisteljesítményűvé válhat. Ennek megfelelően érdemes mindig napra készen tartani, bővíteni a vállalata által használt szerver memóriáját, merevlemezét és processzorát.

A szerver ram bővítése érzékelhető hatással lehet a vállalati működésre: a megfelelő méretű ram ugyanis a tökéletes sebességű működés feltétele, pláne ha a szerver régebbi, de a használt programok folyamatosan frissülnek és nagyobb teljesítményű hátteret igényelnek. A memóriára ennek megfelelően érvényes a több jobb elve, hiszen minél nagyobb a ram a szerverben, annál hatékonyabb a munkafolyamat.

Napjainkban a szervergépek elképesztően széles kínálata található meg a piacon, lásd: Fujitsu, Dell, HP, Lenovo, mivel nincs olyan, hogy mindenki számára tökéletes csupán egy féle szerever. Ennek megfelelően minden kis- és középvállalkozás, így az Ön cége számára is az egyedi szerver az ideális. Egy egyedi szerver konfigurálás menetének alapja az Ön igénye alapján épül fel, majd ennek megfelelően készül el az egyedi szerver összeállítása, hogy a vállalat mindennapi igényeit tökéletesen kielégítse. Lehet szó akár csak egy ram megerősítése, vagy akár az egész szerver fel turbózása. És lehet szó bármelyik nagy cég Lenovo, Dell, HP alap gépéről, a javulás mindig érdembeli változást fog hozni.