Az IBM és a VMware együtt dolgozik a hibrid felhőért
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info@szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

Az IBM és a VMware együtt dolgozik a hibrid felhőért

A hibrid felhőkörnyezetek adoptálását akarja felgyorsítani az IBM és a VMware, ezért stratégiai partnerséget kötöttek annak érdekében, hogy nagyvállalati ügyfeleik jobban kihasználhassák a felhő által nyújtott sebességet és hatékonyságot.

IBM VMwareAz új megállapodás, melyet az IBM InterConnect 2016 konferencián jelentettek be, lehetővé teszi majd a jelenlegi ügyfelek számára, hogy munkafolyamataikat az helyszínen telepített, on-premise szoftverdefiniált adatközpontjaikból a felhőbe terjesszék ki.

A két cég együtt egy olyan architektúrát dolgozott ki, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy automatikusan osztaná be az előre konfigurált VMware Software-Defined Data Center (SDDC) környezeteket. Ezáltal módosítás nélkül futtathatják munkafolyamataikat hibrid felhőkörnyezetben, köszönhetően a VMware-en alapuló biztonsági és hálózati modelleknek.

Jelenleg a Fortune 100-as lista szereplőinek közel 100 százaléka alkalmazza a VMware technológiai megoldásait, így a partnerség által több ezer adatközpontban segít majd az ügyfelek befektetéseinek megőrzésében és kiterjesztésében.

A VMware és az IBM egyébként már 14 éve szoros kapcsolatban áll egymással, együttműködésük fókuszában a hibrid felhő használatának kiterjesztése, könnyebbé tétele áll.

Új ajánlataik között olyan szolgáltatások szerepelnek majd, mint a hibrid felhőkörnyezetek telepítése, a munkafolyamatok gördülékeny migrációja, a katasztrófa-helyreállítás, a teljesítménybővítés és az adatközponti konszolidáció.

Ezen túl kifinomult workload automatizálást is kínálnak majd, hogy az ügyfelek könnyebben menedzselhessék a létező munkafolyamatokat és ki is terjeszthessék azokat.

A két vállalat partnerségének hála ügyfeleiknek adott lesz a lehetőség arra is, hogy könnyebben telepítsenek felhőalapú rendszereket, illetve bővítsék a már létezőeket világszerte. Mindehhez pedig egy rugalmas, havidíjon alapuló fizetési rendszert vehetnek igénybe, így költséghatékonyan végezhetik mindezt.

(via: www.serverwatch.com)