Felhős adatmentés - Cloud Backup
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info(kukac)szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

Felhős adatmentés

 

Cloud Backup

Egy vállalkozás életében rendkívül fontos az adatok megfelelő és biztonságos tárolása. Felmérések szerint azonban a vállalkozások nem fordítanak elegendő figyelmet az adatmentésre. Legtöbbször csak egy másik gépre, vagy egy adathordozóra mentik a legfontosabb adatokat. Van azonban ennél sokkal jobb, egyszerűbb és biztonságosabb megoldás az adatmentésre!

 

Biztonsági mentés a felhőbe

A Microsoft felhőjén alapuló biztonsági mentés egyszerű és költséghatékony megoldás. A fizikai géptől távol, automatikusan, előre rögzített szabályok szerint történik a mentés, így nincs szükség külön fizikai mentőeszközre, és nem kell nap mint nap a manuális mentéssel sem bajlódni. A Backup gondoskodik a fájlok, mappák és adatbázisok védelméről, valamint a Windows szerverek, kliensek és virtuális szerverek védelméről is. Ezzel a mentési szolgáltatással biztonságos és magas rendelkezésre állású tárhelyet kapunk az adataink számára.

Microsoft

A felhős adatmentés előnyei:

Nincs szükség külön eszköz beruházásra, mert egy meglévő adatközpont szolgáltatásai veheti igénybe.

 

 

A felhő alapú mentési rendszerek költséghatékony és rugalmas megoldást nyújtanak. A szolgáltatások körét és a kapacitást az igényeknek megfelelően bármikor lehet növelni vagy csökkenteni.

 

 

Alapesetben 3 példányban készül mentés az adatokról a Microsoft felhőjébe, de igény esetén georeplikációval 6 példányos másolat kérhető. Ebben az esetben két, földrajzilag is különböző adatközpontban lesznek az adatok tárolva.

 

Biztonságos, mert az adatokat tömörítve és titkosítva tárolja, amit csak a felhasználó által generált feloldó kulcs segítségével lehet visszaállítani, így illetékteleneknek szinte lehetetlen az adatokhoz hozzáférnie.

 

 

A Backup 99.9%-os elérhetőséget biztosít. Az adatokat internetkapcsolaton keresztül szinte bárhonnan el tudja érni a tulajdonos. Szélsőséges esetben akár 99 évig is megőrizhetjük az adatokat.

 

 

Amennyiben a mentési szolgáltatás felkeltette érdeklődését, úgy személyreszabott ajánlatért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.