Hibridfelhő-specialistát vásárolt fel a Cisco
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info(kukac)szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

Hibridfelhő-specialistát vásárolt fel a Cisco

A Cisco egyre jobban bővíti hibrid felhő portfólióját, nemrég a CliQr felvásárlásával gazdagították portfóliójukat. A kaliforniai vállalat alkalmazásközpontú felhőmenedzsment szoftvereket fejleszt, a Cisco 260 milliót fizetett értük.

Cisco CliQrA felhasználóknak ma már igen nagyszámú bonyolult és különféle applikációt kell futtatniuk párhuzamosan több felhőben. A ClicQr és a Cisco együttes erővel pedig azon dolgozik majd, hogy felismertesse a felhasználókkal a felhőben rejlő erőt, és lehetővé tegyék azt, hogy hatékonyabban kezelhessék applikációikat a hibrid felhő környezetekben, mondta el a Cisco szervezetfejlesztési alelnöke, Rob Salvagno.

A ClicQr alapítói eredetileg azért hozták létre cégüket, hogy lehetővé tegyék a felhő könnyű és alkalmazásközpontú megközelítését, egy olyan platformot hozzanak létre, amely által modellezhető, telepíthető és menedzselhető az alkalmazások teljes életciklusa. Ez lett a CloudCenter platform, amelyet világszerte számos vállalat használ hibrid felhőalapú IT rendszerei kezeléséhez.

A CloudCenter képes együtt dolgozni az olyan vezető felhőszolgáltatók rendszereivel, mint az Amazon Web Services (AWS), a Microsoft Azure, a Google Compute Platform, az IBM SoftLayer és a Rackspace. Támogatja ezen felül az OpenStacket, CloudStacket és a VMware vCloud privát felhőit is.

A platform azt is lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a felhőt illető döntéseik pénzügyi következményeit jobban felmérhessék, illetve teljesítményadatokat is szolgáltat.

A CliQr már most is támogatja a Cisco Application Centric Infrastructure (ACI) rendszerét, a Cisco tervei szerint pedig integrálják majd a szolgáltatást adatközponti megoldásokat tartalmazó portfóliójukba.

A cél az, hogy nagyobb hatékonyságot, biztonságot és hatékonyabb menedzsmentet kínálhassanak ügyfeleik számára, és ambiciózus módon az, hogy átalakítsák az adatközpontok mindennapjait.

(via: www.serverwatch.com)