Új Eaton szünetmentes tápegség sorozat
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info(kukac)szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

Új Eaton szünetmentes tápegség sorozat

Az Eaton bemutatta új 5E szünetmentes tápegység sorozatát. Az eszközök kompakt kialakításúak, melyek kedvező áron biztosítanak megbízható energiaellátást és védelmet. Szerverek, asztali PC-k, munkaállomások, hálózati eszközök védelmét egyaránt biztosítja, még azoknak is, akik alacsony költségvetéssel rendelkeznek. Az eszközök egyszerűen telepíthetőek, és még a belépő szintű változatai is automatikusan integrálhatóak a különböző energiamenedzsment rendszerekbe.
A 5E Line-interaktív UPS továbbfejlesztett automatikus feszültségszabályozója kiküszöböli a feszültségingadozást az akkumulátor használata nélkül. Ennek köszönhetően a rá kötött eszközök állandó minőségű áramellátást kapnak, és amikor probléma lép fel a hálózati áramellátásban, akkor az akkumulátorok teljesen feltöltött állapotban készen állnak a működtetésre. Az akkumulátorok folyamatosan töltődnek még kikapcsolt állapotában is.

Az új 5E sorozatban vannak USB-s modellek is, melyek támogatják az energiamenedzsment rendszerek integrációját az operációs rendszerekkel. Azon felhasználóknak, akik Windows alapú rendszereket használnak, ingyenesen elérhető az Eaton UPS Companion szoftver, mely biztosítja az energiafelhasználás mértékének és költségének mérését és rögzítését, valamint az eszköz működési paramétereit is egyszerűen konfigurálhatjuk.

Mindegyik 5E tápegység IEC csatlakozóval van ellátva, de vannak vegyes IEC + Schuko verziók is. Minden modell túlfeszültségvédelmmel is ellátott, ami megóvja az eszközöket a túlfeszültségtől.