Nas storage szerver az igazán profiknak
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info(kukac)szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

Nas storage szerver az igazán profiknak

A storage szerverek egy újfajta kifejlesztésű sorozat, amely leginkább nagyvállalatok számára nyújt hatékony megoldást, ami költségcsökkentést és nagyobb teljesítményt biztosít felhasználóik számára. Ezek egy új ötvözetet alkotnak a flash – rendszerek teljesítménye és a lemezalapú tárolók közötti hatékonyság növelés között. Viszont közel 70 % -kal olcsóbbak, mint elődjeik, vagy a konkurens gyártó cégek termékei. Első körben a kisebb ügyfelek számára alakították ki a storage szervert, ami akár 400TB kapacitásra is képes, tökéletesen alkalmazkodik a különböző mértékű terhelésekhez, ezáltal optimálisan alkalmazkodik olyan vállalatok számára, amelyek közepes szintű felhasználhatóságra törekszik, illetve csak belépő szintű szerver megoldásra van igényük.

Van elég tárhelyű postafiókja és képes online tranzakciókat is végre hajtani. Hatékony technológiájú és kompakt méretű, kiváló megoldás a távolabbi irodák működtetéséhez, illetve közepes igények megfelelő kiszolgálására. A nas stroge szerver kettős vezérlésű és hibrid konfigurációs szerver. Ezzel együtt fejlett a szoftver képessége. Az ügyfeleknek csak egyszer kell fizetniük a használatáért, azaz a szoftveres szolgáltatásokért. A fájltárolásokat egyetlen felügyeleti konzollal lehet irányítani. Világ színvonalú támogatású szolgáltatásai vannak, ami egyesíti a központi aktív rendszer felügyeletet, a teljesítmény és a stabilitás javítása érdekében. A nas storage szerverek mind anyagilag, mind eredményben kielégítik a tulajdonosok igényeit, akik ezt a megoldású és tudású szervert választották akár személyes, akár üzleti megfontolásból.

Ha esetleg bárki elbizonytalanodna a vásárlást megelőzően, ajánlatos felkeresni az interneten található szerver szakértő webáruházat, ahol aztán mindenre kiterjedő és alapos szakmai kiokosításban lehet része az érdeklődőnek, ami után már biztosan nem lesz bizonytalan és sikerül végül jól döntenie, amennyiben egy nas storage szerver mellett teszi le a voksát. Ha valóban profi berendezést szeretnénk, akkor válasszuk a Dell, Hp, Lenovo, vagy Fujitsu szerver gépeket akár torony, akár rack kivitelben.

A későbbiekben természetesen tovább lehet bővíteni, fejleszteni a mostani, kisebb, de igen erőteljes szerverünket, már amennyiben ezt üzleti érdekünk úgy kívánja. De ha csak saját célra használjuk, akkor is érdemes időközönként frissíteni, ahogy minden szerver alapú számítógépes technikai szerkentyűjeinket. A nas storage szerver feltétlenül egy hosszú távú, jó választás.