Windows Small Business Server 2008
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info(kukac)szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

Windows Small Business Server 2008

A Windows Small Business Server 2008 olyan elérhető árú, teljes körű megoldást kínál a kisvállalatok számára, amely biztosítja a fontos adatok védelmét, és elősegíti az üzleti növekedést. Az integrált kiszolgálói megoldás segítségével a kisvállalatok gondoskodhatnak létfontosságú üzleti adataik védelméről, fokozhatják a napi munka hatékonyságát, és professzionális képet sugározhatnak ügyfeleik felé. A Windows Small Business Server 2008 a rendkívül sikeres Windows Small Business Server 2003 R2 termék legújabb főverziója.

Integrált megoldás - elérhető áron

A Windows Small Business Server 2008 rendszer kisvállalatok számára készült. Tervezésénél fontos szempont volt, hogy együttműködjön a meglévő technológiákkal. A rendszer a Microsoft ajánlott eljárásaira épül, és kedvező áron nyújt teljes körű hálózatkezelési funkciókat.

  • Irodai számítógépéhez bárhol és bármikor hozzáférhet, így az e-mailjek a fontos fájlok és az üzleti alkalmazások állandóan rendelkezésére állnak.
  • A különféle erőforrások és eszközök, például az internet-hozzáférés, a nyomtatók és a faxkészülékek megosztásával a lehető legjobban hasznosíthatja meglévő technológiai befektetéseit.
  • Élvezze a kompatibilitás és a méretezhetőség szabadságát: az üzleti igények változása esetén a Windows Small Business Server 2008 a céggel együtt növekedhet. A rendszer egyszerűen bővíthető új felhasználókkal, kiszolgálókkal és alkalmazásokkal, de akár más Microsoft-technológiákká is kiterjeszthető.
  • Az integrált felügyeleti konzol segítségével hatékonyabban dolgozhat, és értékesebb megoldást biztosíthat a cég számára.
  • Munkáját mindig biztonsággal végezheti a Windows Server 2008 technológiáira épülő csúcsteljesítményű hálózat révén.

Az üzleti adatok védelme

A Windows Small Business Server 2008 segítségével hatékonyan védekezhet a létfontosságú üzleti adatok elvesztése ellen. Ennek érdekében automatikusan készíthet biztonsági másolatot a hálózathoz kapcsolódó számítógépek és kiszolgálók tartalmáról, a rendszer pedig a nem szándékosan törölt fájlok helyreállításához is segítséget nyújt.

  • A vírusvédelem és a levélszemétszűrés segítségével megvédheti adatait a kártékony támadásokkal, vírusokkal és kéretlen üzenetekkel szemben.
  • A legújabb frissítések révén naprakészen, megfelelő biztonságban tarthatja a cég számítógépeit, kiszolgálóit és a hálózatot.
  • A technológiai eszközök állapotáról és biztonságáról tájékoztató napi és heti jelentések révén jobban kézben tarthatja cégét és a cég üzleti adatait. Az összevont felügyeleti konzol segítségével Ön vagy a cég informatikai tanácsadója áttekintheti a munkaállomások és a kiszolgálók aktuális állapotát, és a korábbinál egyszerűbben végrehajthatja a leggyakoribb informatikai feladatokat.
  • A zöld pipákat tartalmazó jelentésekből azonnal tájékozódhat a cég számítógépeinek és kiszolgálóinak biztonságáról és általános állapotáról.

Nagyobb kapacitás a cég szolgálatában

A Windows Small Business Server 2008 rendszer segítségével bármely internetkapcsolattal rendelkező számítógépről, gyakorlatilag bárhol és bármikor fokozott biztonság mellett férhet hozzá naptáraihoz, e-mailjeihez, üzleti partnerei adataihoz, valamint az irodai számítógépen tárolt fájlokhoz és egyéb fontos erőforrásokhoz, így akár az irodától távol, út közben is változatlan hatékonysággal dolgozhat.

  • A napi munka hatékonyságát fokozhatja az információk tárolására és megosztására szolgáló központi adattárház segítségével.
  • Egyszerűen és professzionális módon tarthatja a kapcsolatot ügyfeleivel, partnereivel és a beszállítókkal, mert bármely internetkapcsolattal rendelkező számítógépről vagy Windows Mobile rendszerű intelligens telefonról hozzáférhet névjegyalbumához, a találkozók adataihoz és a fontos fájlokhoz, így akkor is választ adhat a megkeresésekre, ha éppen nem tartózkodik az irodában.
  • A Microsoft Office Live Small Business online marketingeszközei segítségével fokozhatja cége ismertségét, így kiemelkedhet a versenytársak közül, és professzionálisabb képet sugározhat az ügyfelek felé.