Microsoft SQL Server 2012
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info@szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

Microsoft SQL Server 2012

Bemutatták a Microsoft SQL Server 2012 végleges változatát, amely a világ legszélesebb körben telepített adatplatformjának legfrissebb verziója. Az SQL Server 2012 könnyen és hatékonyan konvertálja át az adatokat üzleti döntésekhez felhasználható információvá. A Microsoft elkötelezett az adatok mérettől és helytől független kezelése mellett. Ezen stratégia részeként további információkat fedett fel egy Apache Hadoop alapú szolgáltatás Windows Azure-ra történő kiadásával kapcsolatban.

Bizonyított képességek

Az SQL Server 2012-t már több száz nemzetközi cég használja üzleti kritikus rendszereihez, például a Volvo, a Revlon, a HSN, a Sanofi Pasteur, a Klout vagy az LG Chemical. Azok a vásárlók, akik ezt a relációs adatbázis szervert használják, egy kiterjedt hardver és szoftver partneri ökoszisztéma előnyeit élvezhetik, amely révén a legkülönlegesebb és a legigényesebb adatkezelési feladatokkal is megbirkózhatnak.

Óriási mennyiségű adatok kezelése

A Gartner becslései szerint a globális adatmennyiség évente 59 százalékkal nő, ebből 70-85 százalék struktúrálatlan. A szoftvercég elkötelezett az SQL Server és az üzleti intelligencia eszközök és a struktúrálatlan adatok összekapcsolása mellett.
Ennek keretében a Microsoft bejelentette, hogy a Windows Azure felhő szolgáltatásában egy Apache Hadoop alapú szolgáltatás előzetes verzióját fogja kiadni 2012 első félévében.

Folytatódó fejlesztések, biztos megtérülés

Annak érdekében, hogy segítse ügyfeleit a nagyvállalati szerver rendszerek költséghatékony és egyszerű üzemeltetésében, a Microsoft az SQL Server megjelenésével egy időben új adattárház megoldásokkal fog előrukkolni. Ez magában foglal egy jelentős szoftverfrissítést a Microsoft Parallel Data Warehouse célrendszerekhez, és megjelenik az eszköz egy kisebb, fél szekrény méretű változata. A célrendszerek mellett frissíti hardver partnerekkel közös SQL Server Fast Track Data Warehouse referencia architektúráit az SQL Server 2012-höz.
A Forrester Consulting által összeállított Total Economic Impact tanulmány szerint az SQL Server 2012-re való váltás megtérülése 12 hónapos megtérülési idő alatt akár 189 százalékos is lehet.