Microsoft Open Value licenc
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info@szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

Microsoft Open Value licenc

Az Open Value licencek "örökös" használati jogot adó nevesített mennyiségi licencek, melyek kétoldalú szerződés megkötésével érhetőek el, és a vállalatban működtetett összes számítógépre vonatkoznak. Akkor érdemes ezt a konstrukciót választani, ha a vállalat kis vagy közepes méretű, minimum 2db számítógéppel rendelkezik, részletfizetési lehetőséget és frissítési garanciát is szeretne.

A szerződés megkötéséhez szabadon kiválasztott termékekhez tartozó legalább öt licencet kell venni. A konstrukcióban a végfelhasználó a termékeket és a termékek verziókövetését vásárolja meg három évre, éves elosztott fizetési konstrukció keretében. A harmadik év végén a termék használati joga a végfelhasználóé lesz. Amennyiben szeretné, további három évre verziókövetéssel felruházhatja új szerződés, vagy a meglévő szerződés meghosszabbítása keretében. A vállalati számítógépek számának növekedését és hozzá új termék rendelését havi rendszerességgel kell megtenni. Az árak a rendeléskor érvényes árlista szerint a szerződés lejártáig devizában garantáltak.
Az éves részletfizetés előnye, hogy végleges felhasználói jogot szerez a vállalat, miközben az éves beruházás összege közel állandó marad. A konstrukció részét képező Frissítési Garancia (SA) pedig biztosítja az informatikai beruházás értékállóságát.
Ha Ön Open Value szerződéssel rendelkezik, automatikusan részesül a Frissítési garancia előnyeiben. Ilyen például a technikai támogatás, a különféle eszközök és a hatékonyságot növelő erőforrások rendelkezésre állása, valamint a folyamatos jogosultság a megvásárolt szoftverek újabb verzióira történő frissítésre, feltéve, hogy az újabb verzió a terméklicenchez tartozó Frissítési garancia érvényességi időszakában jelent meg. A licenc a mennyiségi konstrukciókhoz hasonlóan mennyiségi telepítés lehetőségét és a nyelvi változat függvényében nyelvi áttérési lehetőséget biztosít.