Microsoft OVS Open Value Subscription licenszek
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info@szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

Microsoft OVS Open Value Subscription licenszek

Az OVS(Open Value Subscription) licencek kötött időszakra szóló nevesített licencek, melyek előfizetéses formában érhetőek el. Ez gyakorlatilag szoftverbérlésnek minősül. Az OVS három éves konstrukció, ahol a felhasználó a terméket az előfizetési díjért cserébe a szerződés időtartama alatt használhatja. A 3 éves szerződés éves díjfizetési periódusokra bomlik, melyet a szerződés megkötésének évfordulója jelöl ki.

Az előfizetési díj az operatív leasing szabályainak megfelelően költségként elszámolható. A szoftverek mindegyike tartalmazza a Frissítési Garancia szolgáltatást, azaz a legfrissebb termékváltozatok használhatóságát az előfizetés idejére. A licenc a mennyiségi konstrukciókhoz hasonlóan mennyiségi telepítés lehetőségét és a nyelvi változat függvényében nyelvi áttérési lehetőséget biztosít. A licenc szerződés a harmadik év végén meghosszabbítható, de akár egy maradék összeg megfizetésével örökös licencbe kivásárolható.
A licencek darabszámát rugalmasan változtathatjuk, (növelhetjük, de akár csökkenthetjük is). Évente csak egyszer (az évfordulókor) van szükség a ténylegesen használt darabszámok lejelentésére a Microsoft felé. Ez annyit jelent, hogy az évfordulók között vásárolt gépekre csak a következő évfordulótól kell előfizetni. Ha például két évforduló között olyan plusz munka adódik, hogy ideiglenesen több licenc kell, ennek értelmében nem kell ezért külön fizetni.