10 érv a Windows Small Business Server 2008 mellett
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info@szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

10 érv a Windows Small Business Server 2008 mellett

Windows Small Business Server 2008 (SBS 2008) integrált kiszolgálói megoldás, melynek segítségével cége gondoskodhat üzleti adatai védelméről, fokozhatja a munka hatékonyságát, és professzionálisabb képet sugározhat az ügyfelek felé. A Windows Small Business Server 2008 egyetlen integrált megoldás formájában kínál nagyvállalati kategóriájú technológiákat az adatok biztonsági mentéséhez és visszaállításához, levelezéshez, táveléréshez, fájl- és nyomtatómegosztáshoz, belső webhelyek üzemeltetéséhez, valamint a mobil eszközök támogatásához.

  1. Átfogó, teljes körű megoldás. A Windows Small Business Server 2008 megóvja attól, hogy feltevésekre alapozva válogassa össze a hálózatkezelő szoftvereket, mert egyetlen megoldásban ötvözi a Microsoft vállalatok által leginkább keresett terméktechnológiáit. Ezek a technológiák egyetlen termékbe integrálva érhetők el, ami megkönnyíti Ön vagy a cég informatikai tanácsadója számára a rendszer telepítését és felügyeletét.
  2. Állandó kapcsolat az ügyfelekkel, a partnerekkel és a cég szállítóival. Bármely internetkapcsolattal rendelkező PC-ről vagy mobil eszközről hozzáférhet névjegyalbumához, a találkozók adataihoz és a fájlokhoz, így akkor is választ adhat a cég ügyfeleinek és partnereinek, ha éppen nem tartózkodik az irodában.
  3. Védelem az adatvesztés megelőzése érdekében. A Windows Small Business Server 2008 segítségével hatékonyan védekezhet a létfontosságú üzleti adatok elvesztése ellen: automatikusan készíthet biztonsági másolatot a hálózathoz kapcsolódó PC-k és kiszolgálók tartalmáról, és helyreállíthatja a nem szándékosan törölt fájlokat is. Az SBS 2008 segítségével a számítógépek és a kiszolgálók adatait is helyreállíthatja egy esetleges katasztrófa esetén. Az egyszerű kezelőfelületek segítségével Ön vagy a cég IT-tanácsadója is jobban kézben tarthatja az adatokat, a számítógépeket és a hálózatot.
  4. Üzleti információk és erőforrások elérése gyakorlatilag bárhol és bármikor. Ugyanolyan hatékonyan dolgozhat az irodában, otthon vagy utazás közben is. A Windows Small Business Server 2008 segítségével bármely internetkapcsolattal rendelkező számítógépről, gyakorlatilag bárhol és bármikor biztonságosan férhet hozzá naptáraihoz, e-mailjeihez, üzleti partnerei adataihoz, irodai számítógépéhez és a megosztott erőforrásokhoz.
  5. Nagyobb üzleti kapacitás. A Windows Small Business Server 2008 segítségével racionalizálhatja az üzleti folyamatokat, és javíthat a napi munka hatékonyságán. A rutinjellegű folyamatok automatizálását segíti az adatok könnyebb tárolására és megosztására alkalmas központi tárhely, a kommunikációt pedig népszerű Microsoft-technológiák teszik egyszerűbbé.
  6. Állandó biztonság a levélszemét szűrés és a vírusvédelem révén. A Windows Small Business Server 2008 levélszemétszűrő és vírusvédelmi technológiái segítségével gondoskodhat üzleti adatai és a cég szellemi tulajdonának védelméről a rosszindulatú támadások, vírusok és levélszemét ellen.
  7. Állandóan naprakész és biztonságos hálózat. A Windows Small Business Server 2008 folyamatosan biztosítja a legújabb frissítéseket a minimális állásidő érdekében, a PC-k és a kiszolgálók naprakészen tartásával pedig gondoskodik a hálózat megfelelő állapotáról. A jól áttekinthető „zöldjelzéses” jelentésekkel gyorsan ellenőrizheti a Microsoft-szoftverfrissítések, a PC-k és a kiszolgálók, a vírusvédelem, illetve a biztonsági mentés állapotát.
  8. Kisvállalatok számára készült sokoldalú technológiák – elérhető áron. A Windows Small Business Server 2008 számos, kifejezetten a kisvállalatok igényei szerint optimalizált technológiát tartalmaz. A különféle erőforrások és eszközök, például az internet-hozzáférés, a nyomtatók és a faxkészülékek megosztásával a lehető legjobban hasznosíthatja a technológiai befektetéseket.
  9. Rugalmas és igény szerint méretezhető megoldás Az üzleti igények megváltozása esetén a Windows Small Business Server 2008 teret ad a növekedésnek. Az operációs rendszer egyszerűen bővíthető új felhasználókkal, kiszolgálókkal és alkalmazásokkal, támogatja a fontos üzleti célú alkalmazásokat, és képes együttműködni a meglévő Microsoft-technológiákkal.
  10. Nagyobb piaci jelenlét elérése. Cégét megkülönböztetheti a versenytársaktól, és professzionális képet sugározhat az ügyfelek és az érdeklődők felé. A Windows Small Business Server 2008 lehetőséget nyújt marketingcélú e-mailek küldésére, üzleti webhelyek fenntartására, és akár a saját webhely elkészítésére is.