IBM NeXtScale rendszer
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info@szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

IBM NeXtScale rendszer

Bemutatta az IBM a NeXtScale SystemTM számítástechnikai platformját. Az új rendszer 3x annyi magot tartalmaz, mint egy 1U magas szerver. Az új technológia a felhőalapú megoldásokhoz kínál tökéletes rendszert. Alacsony energiafogyasztás mellett nagy teljesítményt biztosít a NeXtScale. Egy 19"-os rackszekrénybe akár 84db ilyen rendszer is egyesíthető, ami akár 2016 processzormagot is jelenthet. A rendszer illeszkedik egy cég meglévő x86-os eszközeihez, ahol minimális helyigény mellett maximális számítási teljesítményt nyújt, "ezáltal olyan platform, amely bármilyen feladatot el tud végezni”.

A NeXtScale támogatja a leggyorsabb x86-os processzorokat és az 1866 MHz-es memóriát is. Egyszerűen integrálható adatközpontokba. A rendszer jól bírja a meleget, akár 40°C-os hőmérsékletű adatközpontokban is használható, így kisebbek a hűtési követelmények, amivel csökkenthető az üzemeltetési költség.

A NeXtScale könnyen bővíthető például CPU-val, tárhelyekkel, grafikus gyorsítással a későbbiekben. A rendszerrel együtt az új megoldás induló csomagjai is megvásárolhatóak, amelyekkel a végfelhasználók könnyebben konfigurálhatják a felhőalapú megoldásokat.

A rendszert többféle kiszerelésben meg lehet vásárolni, akár üres, akár előre konfigurált vázként is. Továbbá rackszekrényekbe rendezett, előzetesen tesztelt és konfigurált, azonnal használható IBM Intelligent Cluster megoldásként is beszerezhető, melynek része a megfelelő kábelek csatlakoztatása, előre programozott IMM modulok és címek és a hibatesztelés is.