HP t820 vékony kliens
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info@szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

HP t820 vékony kliens

A HP bemutatta a t820 Flexible Series Thin Client vékony kliensét, ami az eddigi legnagyobb teljesítményt nyújtja a felhasználóknak. Ez egy olyan továbbfejlesztett vékony kliens, ami biztosítja a megfelelő sebességet és teljesítményt a legbonyolultabb alkalmazások használatakor is.
A HP t820 a kiemelkedő teljesítménye mellett, kiváló minőségű grafikai megoldásokat és vállalati szintű biztonságot is ad. Mindez garantálja, hogy a szerveren tárolt adatok biztonságban legyenek akkor is, ha az eszköz rossz kezekbe kerül. A vékony kliens a nagy számítási teljesítményt igénylő, speciális programok futtatását alkalmazó üzletágak megfelelő eszköze lehet.

A HP t820 továbbfejlesztett megoldásai:

  • Intel Core i5 vagy Intel Pentium processzorral ellátott eszköz. Több alkalmazást képes egyszerre kezelni és nagy mennyiségű adatokkal tud dolgozni. Ezzel hatékonyabbá teheti a munkát, ahol is az információkat több monitoron láthatja a dolgozó.
  • Vállalati szintű biztonság szál-optikai hálózattal. Preboot hitelesítés és kapcsolati hálózat biztosítja a biztonságos bejelentkezést a saját védett hálózatba.
  • Beépített VGA videó port és DisplayPort 1.2 található rajta. Alap esetben 3db nagyméretű monitort támogat, de egy AMD Radeon HD 7650A MXM VGA kártyával és multistream DisplayPort hubbal, akár 7db HD monitort is képes kezelni.
  • A HP Velocity hálózati teljesítmény menedzsment szoftverrel a gép automatikusan javítja a hálózat minőségét, ezzel is csökkentve az üzemzavarok számát, hatékonyabbá téve a munkát.
  • Multiprotocol támogatás Microsoft és a VMware számára. A felhasználók rugalmasan telepíthetnek és használhatnak virtuális desktop alkalmazást.

A HP új vékony kliense a tervek szerint 2013 végén kerülhet kereskedelmi forgalomba.