Nagyobb teljesítmény, magasabb szintű automatizáció: HP Gen8
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info@szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

Nagyobb teljesítmény, magasabb szintű automatizáció: HP ProLiant Gen8

A HP ProLiant Gen8 nemrég bemutatott új tagjai javítják a teljesítményt, egyszerűsítik a karbantartást és fokozzák az adatközpont rendelkezésre állását. A HP szintén nemrég jelentette be új finanszírozási, támogató és partnerprogramjait, köztük a HP ProActive Insight Architecture Alliance szakmai szövetséget, amelynek keretében a világ legnagyobb technológiai cégei dolgoznak a manuális karbantartási feladatok kiiktatásán és az adatközponti működés hatékonyságának fokozásán.
Az új HP ProLiant Gen8 szerverekkel és a kibővített programok segítségével a technológiai szigetek helyett hatékony, magas szinten automatizált IT-infrastruktúrát lehet kialakítani.

Nagyobb számítási kapacitás

A kibővített HP ProLiant Gen8 kínálat új szerverei a legújabb AMD Opteron 6200 sorozatú processzorokkal, valamint az Intel Xeon E5-2400 és Intel Xeon processzor E5-4600 processzorcsalád tagjaival dolgoznak. A továbbfejlesztett HP PCIe Gen2 IO Accelerator megoldásai az adathozzáférési látencia csökkentésével gyorsítják az alkalmazásteljesítményt és a számítási ciklusokat.
A kis-, közép és nagyvállalatok növekvő igényeire reagálva a HP új ProLiant Gen8 rack- és toronyszerverekkel valamint új, Intel Xeon E5-2400 processzoros blade-szerverrel lép piacra:

  • A rackre optimalizált, 1U HP ProLiant DL360e Gen8 könnyen szervizelhető rendszer, amely minden méretszegmens cégeinek és szervezeteinek támogatására alkalmas.
  • A rackre optimalizált, 2U HP ProLiant DL380e Gen8 nagyobb számítási teljesítményt és tárkapacitást kínál az adatközponti alkalmazásokhoz.
  • A bővíthetőség szempontjából kiemelkedő, kétprocesszoros HP ProLiant ML350e Gen8 torony nagyvállalati szintű teljesítményt kínál a távoli és fiókirodai környezetekben.
  • A középvállalatoknak ideális HP ProLiant BL420c Gen8 szerver továbbfejlesztett felügyeleti képességeket nyújt a magas szintű rendelkezésre állást és teljesítményt igénylő alkalmazásokhoz.

A HP az AMD Opteron 6200 sorozatú processzor támogatásával is kibővíti a HP ProLiant Gen8 kínálatot:

  • A teljesítményre optimalizált, 2U magas HP ProLiant DL385p rack szerver virtualizációs, adatbázis használattal járó és nagy teljesítményű számítási feladatokra készült.
  • A HP ProLiant BL465c Gen8, mint az első rackenként 2000 magot tartalmazó szerver, kifejezetten a virtualizációt, az adatbázis alkalmazásokat és a nagy teljesítményigényű terheléseket támogatja.

A HP ProLiant scale-up szerverek családja szintén kibővült az Intel Xeon E5-4600 processzor támogatásával az új, nagy teljesítménysűrűségű penge- és rack-szervereknél.

Piacvezető teljesítmény a beépített intelligenciát tökélyre fejlesztő ökoszisztéma révén

A HP ProActive Insight Architecture Alliance a maximumot kívánja kihozni a HP ProLiant Gen8 szerverek beépített intelligenciájából. Tagjai a memória-, a tároló-, az I/O-, a tápellátási és az infrastruktúra-megoldások szegmensének vezető vállalatai. Az általuk tervezett technológia a HP ProActive Insight Architecture szabvány alapján több ezer rendszerparamétert elemez, magas szintű automatizációt biztosít, csökkentve ezzel az adatközpontban a manuális hibák okozta leállások gyakoriságát.
A szövetség tagjai által szállított technológiák és a HP ProLiant Gen8 rendszer intelligens integrációja révén a riasztások, mérési eredmények és más kritikus rendszeranalitikai információk eljutnak a HP Insight Online támogató portálra.