HP ProLiant ML110 G7 sorozat
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info@szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

HP ProLiant ML110 G7 sorozat

A HP ProLiant ML110 G7 tökéletes első kiszolgáló a fejlődő vállalkozások számára. Hatékony megoldást kínál a házon belüli informatikai erőforrásokkal csak alig vagy egyáltalán nem rendelkező, kis- és középvállalkozások számára. A legújabb Intel Xeon, Core i3, illetve Pentium G sorozatú processzorokat és RPS-t és 2 hálózati adaptert támogató ML110 G7 ideális megoldást nyújt a fejlődő vállalkozások számára. A beépített iLO3 távfelügyelet a kiszállások számának csökkentése révén mérsékli az üzemeltetési költségeket.

A vállalkozás igényeinek változásához igazodó, könnyű bővítés és fejlesztés

  • Ez a nagy teljesítményű, platform könnyen használható, és kedvező árú csomagban kínálja a kiszolgálók összes lényeges szolgáltatását.
  • A fejlődést és az alkalmazkodást 2 hálózati vezérlő, a DDR3 memória, a merevlemezek, az USB-portok és a PCI kártyák bővíthetősége, valamint az RSP biztosítja, így a kiszolgáló tág lehetőségeket kap a vállalkozással együtt történő fejlődéshez.
  • Az ML110 G7 moduláris kialakításának köszönhetően kisebb kezdeti beruházás is elegendő, és a bővítés az igényekhez igazodhat. Az összes főbb összetevőt úgy tervezték, hogy eltávolításuk vagy telepítésük a lehető legkönnyebb legyen.
  • Az integrált iLO3 távfelügyelet előnyeit a távoli telephelyekkel rendelkező vállalatok használhatják ki a kiszolgáló vagy a vállalat leállásainak csökkentése és a termelékenység fokozása érdekében.
  • A helytakarékosság érdekében állványba szerelhető.

Vérbeli kiszolgáló, az asztali számítógépek áráért

  • A kis- és középvállalatok, valamint a távoli telephelyek igényeit kielégítő funkciókat foglal magában.
  • A gondos kialakítás olcsó bővítést lehetővé tevő rugalmas kiszolgálót eredményez.
  • A megnövelt processzor- és memória-teljesítmény, valamint a hatékony tápegységek támogatása csökkenti az üzemeltetési összköltséget.
  • Az iLO3 távfelügyelet a kiszállások számának csökkentése révén mérsékli az üzemeltetési költségeket és a további távfelügyeleti megoldások iránti igényeket.

HP ProLiant ML110 G7, első Windows 8 szerver a HP-től?

A Microsoft soron következő operációs rendszeréről a Windows 8-ról, még csak igen kevés információt lehet tudni a szerver oldalról, de úgy néz ki a HP ProLiant ML110 G7 is az elsők között lehet,hogy támogassa az új platformot.

A HP műszaki leírásában már megtalálható a belépő szintű szerverek között található HP ProLiant ML110 G7, amely támogatja a Windows 8 szerver változatát.