HP Integrity NonStop Blade rendszerek
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info@szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

HP Integrity NonStop Blade rendszerek

A HP bemutatta az új, nagy teljesítményű Integrity NonStop Blade-et. Az új rendszer Intel Itanium 9500 sorozatú processzorokat használ. A felhőalapú szolgáltatások egyre gyorsabb terjedése miatt megnőtt az igény az alkalmazások folyamatos rendelkezésre állása iránt. Ahhoz, hogy ezt a folyamatosságot biztosítani tudják, egyre inkább magas szintű rendelkezésre állást nyújtó, biztonságos megoldások kellenek. Erre nyújt megoldást az új HP rendszer is.
Az x86-os architektúrára is kiterjedő HP NonStop képességeknek köszönhetően a szervezetek nagyobb teljesítményhez és meghízhatósághoz juthatnak, és ezzel egyidejűleg a működési hatékonyság szintje is emelkedhet.

Napjainkban HP NonStop szerverek támogatják a világ legkritikusabb alkalmazásait. A világ legnagyobb bankjainak is a HP NonStop technológia biztosítja az adatok és erőforrások biztonságát valamint a nagyfokú skálázhatóságot. A legnagyobb globális gyártóvállalatok mindegyike használja ezt a technológiát.

A HP NonStop technológia az ügyfeleknek 100%-os hibatűrést biztosít a mögöttes architektúrától függetlenül. A technológia a HP konvergens infrastruktúrája segítségével maximálja az adatközponti működés hatékonyságát.

Az Intel Itanium 9500 sorozatú processzorokat használó HP Integrity NonStop Blade System NB56000c vagy NB56000c-cg rendszerrel az ügyfelek akár 50%-al is növelhetik a rendelkezésre álló teljesítményt. A megnövekedett követelményekhez alkalmazkodva, a rendszert a rack-en belüli blade-cserével skálázva akár több ezer felhasználót is kiszolgálhat.