Új, flash-alapú Dell storage
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info(kukac)szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

Új, flash-alapú Dell storage

A Dell új tárolótömb sorozatot mutatott be a Dell Storage SC4000-t. Az új sorozat nagyvállalati szintű storage megoldásokat biztosít költséghatékony, nagy teljesítményű kivitelben. Az új tárolótömbök ötvözik a flash-rendszerek teljesítményét és a lemezalapú tárolók költséghatékonyságát, amivel akár 72%-al kevesebbe kerülnek, mint a konkurens gyártók flash tárolótömbjei.
Az új sorozatból elsőként a kisebb ügyfeleknek szánt Dell Storage SC4020 2U-s, 24 meghajtós SAN tároló lesz elérhető. A nagy teljesítményű és költséghatékony eszköz a Dell Storage Center 6.5 tömbkezelő szoftvert és EqualLogic iSCSI szoftvercsomagot futtat, és támogatják a Fibre Channel és az iSCSI csatlakozást is.

A Dell Storage SC4020 akár 400TB kapacitásra is képes, alkalmazkodik a különböző mértékű terhelésekhez, így optimális megoldás olyan vállalatok számára, melyek nagy teljesítményű, közepes méretű vagy csak belépőszintű SAN megoldást keresnek. A Dell Storage SC4020 képes több mint 10.000 Microsoft Exchange 2013 felhasználó postafiókját tárolni egy 2U magas, 24 meghajtós tárolóban. Emellett akár 120.000 IOPS sebességgel képes online tranzakciókat végrehajtani.

Az új Dell storage sorozat főbb jellemzői:

  • Rendkívüli érték: A hatékony SAN technológia és a kompakt méret a legjobb megoldás a közepes igényekhez vagy a távoli irodák rendszereihez.
  • Vállalati szintű teljesítmény: A kettős vezérléssel a flash-alapú vagy a hibrid SSD/HDD konfigurációkra optimalizált módon is elérhető az új tároló.
  • Fejlett szoftverképességek: A valós idejű automatikus rétegkezelés, a replikáció, a dinamikus kiosztás és a központosított felügyelet több helyi és távoli tároló számára is elérhető.
  • Állandó szoftverlicenc: Az ügyfeleknek csak egyszer kell fizetniük a szoftveres szolgáltatásokért.
  • Egyesített tárolás: A Dell Fluid File System segítségével a blokk- és fájltárolást egyetlen felügyeleti konzollal lehet irányítani.
  • Világszínvonalú Dell Copilot támogatási szolgáltatások: Ez a megoldás egyesíti a központosított támogatást és az állandó aktív rendszerfelügyeletet a teljesítmény és a stabilitás javítása érdekében.