DELL szerverépítés 5 év garanciával
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info(kukac)szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

DELL szerverépítés 5 év garanciával

Egy szerver tökéletes lépés minden kis- és középvállalkozás számára, a munkavégzés hatékonyságának fejlesztése érdekében. A DELL szerverek integrált megoldásokat nyújtanak, hogy minden vállalat számára tökéletes hátteret biztosítsanak.
Minden kis- és középvállalkozásnak eltérő igényei vannak, melyeknek kiszolgálásához egyedi szerver szükséges. DELL szerverválasztékunk lehetővé teszi az Ön vállalata egyéni igényeinek kielégítését, legyen szó egy kisvállalat dolgozói közötti nyomtatómegosztásról vagy egy párszáz fős középvállalkozás üzleti programjának megosztásáról. A Dell PowerEdge Server kínálatunkban megtalálhatóak a rack szerverek, a torony szerverek és a blade szerverek éppúgy, mint a felhőalapú megoldások.

A DELL szerver építés belépő szintje a PowerEdge Server legkisebb teljesítményű torony szerver, mely tökéletes választás, ha vállalata számára az első szerver kiépítését tervezi: garantált megbízhatóság és adatvédelem. Ideális olyan vállalkozások számára, ahol fontos a központosított fájlmegosztás, illetve a közös nyomtatóhasználat és egyéb nyomtatási szolgáltatások, valamint az adatokhoz való távoli hozzáférés lehetősége.

A DELL termékekkel azonban nem csak az első lépésekhez nyújtunk segítséget. Egy haladó szintű DELL szerver számos lehetőséget biztosít, ráadásul minden típusú DELL szerver tökéletesen testreszabható, hazánkban is személyre szabottan rendelhető cégüknél, kezdve a processzor típusától, a szerver memória kapacitásán és az operációs rendszeren keresztül egészen a biztosított garanciális időig. A maximálisan vállalt 5 év hardvergarancia éppen úgy megválasztható a készlet részeként, ahogyan a merevlemezek mérete és típusa.

A vállalatok számára a megrendelt szervereket szakembereink építik ki, legyen szó egy ötfős vagy éppen az több száz alkalmazottal dolgozó vállalat igényeinek teljes körű kielégítéséről. A választható 5 éves garancia keretében ráadásul az igényelt szolgáltatások is megválaszthatóak, legyen szó a 7/24-es állandó jelenlétről vagy éppen a kapcsolt hardverjavítási és -csereszolgáltatásról.