Dell S6000 adatközponti kapcsolóplatform
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info(kukac)szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

Dell S6000 adatközponti kapcsolóplatform

A Dell a napokban jelentette be az S6000 adatközponti kapcsolóplatformot, amit kimondottan nagy sűrűségű és virtualizált adatközpontok számára fejlesztett. Az 1U méretű eszköz jóval nagyobb sűrűséget és átviteli teljesítményt biztosít, nagyjából fele annyi energiát fogyaszt, mint az előző generációs kapcsolók, nagyobb léptékű virtuális telepítések valósíthatóak meg kisebb helyen és megoldhatók vele a virtualizált és nem virtualizált elemek összekapcsolási problémái.
A manapság oly népszerű szervervirtualizáció és a felhőalapú rendszerek megkövetelik az adatközpontok egyre nagyobb sűrűségét és nagyobb sávszélességét, a gazdaságosságot is szem előtt tartva.

  • Nagy sűrűség: az 1U méretű rack-be szerelhető platform több rack számára biztosít hálózati kapcsolatot és támogatja a rugalmasabb hálózati architektúrákat. Az új eszköz elérhető 32db 40GbE portos és 96db 10GbE portos + 8db 40GbE portos konfigurációban is.
  • Nagy átviteli teljesítmény: az S6000 platform akár 2,56 Tbit/s teljesítményt is biztosít, ami jóval több, mint más gyártók hasonló eszközeinek teljesítménye.
  • Energiahatékonyság: az S6000 platform a Dell szerverek és hálózati rendszerek számára tervezett Fresh Air hűtési megoldás része. Az adatközpontok így magasabb hőmérsékleten működtethetők és alacsonyabb energiafogyasztással üzemelhetnek.

A Dell S6000 támogatja a fejlett hálózatvirtualizációt és a szoftveralapú hálózati szolgáltatásokat. A platform az igényeknek megfelelően testre szabható, amivel rugalmasságot és egyszerűbb műveletvégzést biztosít. A modell az alábbi alkalmazásokat és folyamatokat támogatja:

  • OpenFlow - a vezérlőalapú alkalmazások esetében
  • Bare Metal Provisioning - a gyors és automatizált telepítésekhez
  • Virtuális szerver hálózat
  • Perl- és a Python-alapú programozás - a maximális programozhatóságért és a fejlesztési műveletekkel való együttműködésért.