Dell PowerEdge R620 rack szerver
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info(kukac)szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

Dell PowerEdge R620 rack szerver

A két processzorfoglalatos, 1U méretű, állványba szerelhető PowerEdge R620 általános célú szerverrel leegyszerűsíthető a virtualizáció és az adatkezelés. A legkorszerűbb feldolgozási technológiának köszönhetően kiemelkedő hatékonyság érhető el a helyszűkében lévő környezetekben. A többmagos Intel E5-2600 processzorral kimagasló teljesítmény érhető el. A szerverben 24 DIMM modul van, ami az 1 egység méretű szervereknél kiemelkedő. Virtuális környezetekben maximális mennyiségű virtuális gép alakítható ki.

I/O lehetőségek

A szerverben beépített PCIe Gen3-kompatibilis bővítőhelyek vannak, melyek használatával az R620 kiszolgáló az I/O funkciók széles körével bővíthető. A PCIe 3.0 hatékonyabb PCIe adatközponti megoldásokra ad lehetőséget, például gyorsítható a GPU-feldolgozás, javítható az energiagazdálkodás és a hálózatkezelés.

Rugalmas és átméretezhető hálózat

Igényeknek megfelelő kapcsolóhálózatot választhat a Dellnél hálózati kártya konstrukciónak köszönhetően. Intel vagy Broadcom technológiájú, GbE vagy 10GbE sebességű csatlakozást alakíthat ki.

Nagy teljesítményű rendszerfelügyelet

A Dell OpenManage portfólió segítségével könnyebben üzembe helyezheti, frissítheti és tarthatja karban a szerver gépet. A portfóliónak része az Integrált Dell távelérési vezérlő (iDRAC), amelyhez életciklus-kezelő tartozik. Ezzel a beépített szolgáltatással fizikai, virtuális, helyi és távoli környezetekben is felügyelhetők az R620 szerverek. Az OpenManage külső rendszerfelügyeleti megoldásokkal is integrálható, Kapcsolatot tud velük teremteni, így a felügyelet egyetlen helyen végezhető.

Hatékony működés

Az R620 hibatűrő, redundáns hipervizorának köszönhetően a virtuális alkalmazások nagy rendelkezésre állással működhetnek. Az üzem közben cserélhető HDD-k, ventilátorok és tápegységeknek köszönhetően egyszerűbb és gyorsabb a karbantartás, így kevesebb üzemkimaradással kell számolni.

Rugalmas tárolókapacitás

Szerverenként akár 10db 2,5"-os HDD is beszerelhető, így az igényeknek megfelelő tárolókapacitás alakítható ki. Az előlapról hozzáférhető PCI Express flash meghajtókkal még tovább gyorsítható az adatelérés. A belső hardveres RAID vezérlővel többféle RAID-szint állítható be, mellyel javítható a tárolóeszközök megbízhatósága és funkcionalitása.