Dell PowerEdge C4130 szerver
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info(kukac)szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

Dell PowerEdge C4130 szerver

A Dell bemutatta a PowerEdge C4130 rack szerverét, melyet legfőképpen a nagy teljesítményű munkaterhelések gyorsítására alakított ki a gyártó. A szerverbe akár 4db grafikus gyorsító kártya is belerakható, mellyel jóval nagyobb teljesítményt biztosít a konkurens gyártók termékeihez képest. A szerver ennek ellenére csak 1U magas, 2db Intel Xeon E5-2600v3 processzor befogadására képes, 16db DDR4 memóriafoglalatot tartalmaz és 2db 1,8"-os SATA SSD meghajtót is fogad. A 4db NVIDIA Tesla grafikus gyorsítóval rendelkező szerver a legnagyobb számítási igényű feladatok elvégzését is zökkenőmentesen elvégzi.

A gyorsítókártyáknak köszönhetően a PowerEdge C4130 szerver több, mint 7,2 teraflop sebességre is képes, mindemellett rendkívül energiatakarékos is. Ennek köszönhetően a végfelhasználók jobban optimalizálhatják alkalmazások teljesítményét és hatékonyságát.

A PowerEdge C4130 szervert a Dell 5 különböző HPC környezetekhez igazított konfigurációban tette elérhetővé. Így a tudományos- és orvosi kutatólaboratóriumok, pénzügyi cégek, elemzéseket végző vállalatok és nagy adatmennyiséget feldolgozó ipari szervezetek is könnyebben alkalmazkodhatnak a növekvő üzleti igényekhez.