12. generációs PowerEdge szerverek újításai
Kategóriák
Ajánlatkérés

Egyedi szerver ajánlatkéréshez keresse fel mérnök kollégáinkat!

06-70/317-8420

info(kukac)szerverdiszkont.hu

Microsoft Azure

Office 365

Windows 10 Enterprise E3 CSP

Szakértelem

Egyedi szerver ajánlatok szakértője

Választék

Legnagyobb hazai szerver választék

Garancia

3-5 év gyártói garancia

Ingyenes szállítás

Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett

Minősítéseink

Hírlevél


Feliratkozás!

12. generációs PowerEdge szerverek újításai

A 12. generációs Dell PowerEdge szerverek újításainak köszönhetően a vállalatok maximálisan kihasználhatják a Microsoft Windows Server 2012 fontosabb fejlesztéseit. Az új generációs Dell server felhasználói optimalizálhatják a Windows Server 2012 Hyper-V dinamikus virtualizációs infrastruktúráját, a költséghatékony virtualizációját és a felhőalapú környezetek kiépítését.
A virtualizációhoz tervezett, nagyméretű memóriával és továbbfejlesztett IO átvitellel rendelkező Dell szerverek segítenek a rendszergazdáknak a dinamikus adatközpontok és a felhőalapú infrastruktúrák kiépítésében, ami rugalmas munkaterhelést, hálózatok- és tárolási megoldások kialakítását teszi lehetővé.

Fokozott munkaerő hatékonyság

A Dell fejlesztései a Windows Server 2012 alkalmazásainak és az adatok jobb hozzáférhetőségének köszönhetően növelhetik a munkaerő hatékonyságot. A Dell teljes körű munkaállomás-virtualizációs megoldása a Microsoft Távoli asztali szolgáltatások és a virtuális asztali infrastruktúra kombinációjával csökkenti az egy munkaállomásra jutó költséget, ezzel párhuzamosan pedig növeli a felhasználói élményt. A Dell nemrég mutatta be a Dell DVS Reference Architecture for Windows Server 2012-t, így a vállalatok teljes körű, Microsoft alapú virtualizációs megoldást használhatnak. Ez a megoldás az App-V alkalmazásnak köszönhetően tartalmazza az alkalmazás-virtualizációs támogatást, valamint biztosítja az egyetlen konzolról konfigurálható, telepíthető és kezelhető RDS és virtuális gépek használatának lehetőségét.

Felhőalapú informatikai megoldások a gyakorlatban

A Windows Server 2012 és a 12. generációs PowerEdge szervermegoldások ötvözése a felhőalapú szolgáltatások bevezetése esetén is lehetővé teszi az ügyfelek számára az alkalmazások és szolgáltatások költséghatékony elérését. A Dell felhőalapú rendszerek kiépítésében szerzett tapasztalatához a legnagyobb felhőszolgáltatók is hozzájárultak. Így a Dell innovatív technológiáinak és a szakértelmének köszönhetően a legnagyobb fokú hatékonyságot biztosítja ügyfelei számára. A Dell legfontosabb megoldásai: Dell PowerEdge C és DCS megoldások, amelyek a világ legnagyobb felhőszolgáltatói közül több működését is biztosítják.

Vállalati szintű adatközpont

A Dell egyesített blade-adatközpontja optimális vállalati infrastruktúrát nyújt a Microsoft műveletekhez. A Windows Server 2012 Hyper-V továbbá olyan kulcsfontosságú új funkciókat tartalmaz, és olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek a teljes körű Dell megoldásokkal ötvözve magas színvonalú virtuális környezetet biztosítanak. A Dell 10Gbe hálózati architektúrája a Hyper-V képességeivel kiegészülve gyors áttelepítést tesz lehetővé, így fürtözött környezetben, üzemi áttelepítéseknél nagyobb hálózati sávszélesség érhető el, és egy időben több áttelepítés is végrehajtható. Ez az infrastruktúra teljes vállalati szintű adatközpontot nyújt, amely ideális a Microsoft alkalmazásokhoz, mint az Exchange, a SharePoint, a Lync, az SQL Server vagy a .NET-alkalmazások. A Dell Virtual Network Architecture, az elosztott gerinchálózat és az egyesített infrastruktúra-megoldások kiegészítik a Microsoft Windows Server 2012 rendszert, a System Center 2012 platformot és a hálózat-virtualizációs technológiákat, így lehetővé teszik a munkaterhelések zökkenőmentesen áthelyezését a magánfelhőből a hibrid és a felhőalapú környezetekbe.